Konstitucinis Teismas pradeda bylą dėl galimybių paso ribojimų per karantiną

  • Teksto dydis:

Konstitucinis Teismas (KT) trečiadienį pradės svarstyti bylą dėl galimybių paso, be kurio karantino metu nebuvo galima patekti į prekybos centrus, lankytis renginiuose, paslaugų teikimo vietose, ribojimus.

Byla rašytinio proceso tvarka pradedama nagrinėti pagal dviejų teismų, sustabdžiusių baudžiamąsias bylas dėl svetimu galimybių pasu pasinaudojusių žmonių, prašymus.

Vilniaus apygardos teismas į KT, prašydamas įvertinti galimybių paso ribojimus, kreipėsi byloje, kurioje asmuo pasinaudojo kito asmens vardu išduotu galimybių pasu, kad patektų į kokteilių barą.

Kauno apygardos teismo prašymą įvertinti ribojimus galimybių paso neturėjusiems asmenims KT pateikė sustabdęs baudžiamąją bylą pagal asmens, nuteisto už bandymą patekti į prekybos centrą su svetimu galimybių pasu, skundą.

KT nagrinėja ne vieną bylą dėl karantino metu galiojusių ribojimų, o kelias byla jau yra baigęs. Teismas yra konstatavęs, kad Konstitucijai neprieštaravo reikalavimas darbuotojams testuotis dėl COVID-19 ligos, karantino metu galioję grožio ir odontologijos paslaugų teikimo ribojimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svarbu

Svarbu portretas
Na buvo viena gripo atmaina. Šiemet turime kitą. Jos skiriasi tik tuo, kaip žmonės yra atsparūs ir kokios pasekmės. Blogai buvo tai, kad prieš vakciniojabt žmonės nebuvo jokios atrankos pagal perdirbtas ligas, dėl to dalis mirė iškart po skiepo . Nes padidėjo imuninis atsakas į skiepai, kaip ir I bet kurį imuninei sistemai nežinomo daikto patekimą į kraują ( netgi širšės įgėlimas gali sukelti panašią reakciją) . Tiesiog liaudiskai- uzsikimso kraujagyslės, nes suturstejobkraujas. Trombai pateko į širdies aortą arba plaučius priklausomai kur pateko trombas, tokios ir pasekmės. Patekus į plaučius - gali uždusti, I aortą - sutrinka širdies darbas, patekus į kta organa- sutrinka to organo veikla. Skiepai yra gerai, kol netampa grėsme.

REIKIA

REIKIA portretas
BAUSTI TUOS,KURIE KELIA TOKĮ ŠARŠALĄ.MAŽARAŠČIAI NIEKO NENORI SUPRASTI,KAD SAUGOJO JŲ SVEIKATĄ,BET JIEMS,MATAI,LABAI SUNKU BUVO PARODYTI GALIMYBIŲ PASĄ.

Janis

Janis  portretas
Iškrypėliai koncervatorei vėl tyčiojasi iš Lietuvos liaudies prakeikti būkite amzeis iskrypeliai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių