Šių laikų herojai: viešai dėkoja nepažįstamąjam, išgelbėjusiam vyro gyvybę

  • Teksto dydis:

Antradienį internete pasirodė neeilinis prašymas – buvo siekiama surasti vaikiną, padėjusį iš mirties gniaužtų ištraukti vyrą.

Spalio 8 d. feisbuko grupėje „Alytaus miesto ritmas“ moteris aprašė itin jaudinančią istoriją.

„Prašau pagalbos! Ieškome jauno vyriškio, kuris spalio 3 d. naktį, apie 00.12 val., vairavo baltos spalvos automobilį kelyje Lazdijai–Alytus, ties Miroslavo žiedu. Jis neliko abejingu ir sustojo išgirdęs pagalbos šauksmą.

Šis vaikinas nenuilsdamas gaivino žmogų, atlikdamas labai sunkų darbą iki kol atvyko medikai, nepaisant visų aplinkos veiksnių. Žmogaus gyvybė išgelbėta, jis puikiai atsigauna. Todėl visa šeima nori surasti tą didvyrį, kuris padėjo šeimai neprarasti vyro, tėčio, artimojo. Jei tu matai ši kreipimąsi arba kas nors žino apie mūsų ieškomą asmenį, labai prašome – parašykite mums. Mums tai labai svarbu“, – feisbuko grupėje rašė moteris.

Feisbuko grupės įrašo nuotr.

Šis įrašas sulaukė daugiau kaip 10 tūkst. pasidalijimų, todėl jau trečiadienio rytą moteris komentaruose visiems padėkojo ir pranešė, kad ieškotas vyras – surastas.

„Žmogus vertas padėkos... Nors tokie žmonės tą daro ne dėl garbės“, – komentaruose po įrašu rašė moteris.

„Sveikatos ir sėkmės gelbėtojui ir sveikstančiam. Ačiū už kilnų darbą“, – komentavo kitas grupės „Alytaus miesto ritmas“ narė.

Wow, didžiuojuosi tokiais žmonėmis!“ – teigiamų emocijų negailėjo vyras.

Alytaus policijos atstovė Eglė Kačinskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie tokį įvykį policijai nebuvo pranešta, svarstė, jog galbūt į įvykio vietą vyko tik medikai. 

Deja, bet susisiekus su Greitosios medicinos pagalbos tarnyba, ji negalėjo atsakyti, ar toks iškvietimas buvo fiksuotas, ar ne.

Portalas kauno.diena.lt bandė susisiekti su įrašo autore, tačiau kol kas ji neatsliepė. Sužinoję papildomos informacijos, publikaciją papildysime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Kažkoks feikas, jei greitoji net nežino.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių