P. Masiulis: parama studentams – privalomas žingsnis siekiant technologinės pažangos

  • Teksto dydis:

Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto studentai sėkmingai apgynė bakalauro baigiamuosius darbus. Pratęsdamas ilgametę paramą telekomunikacijų krypties studentams, du iš jų mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ apdovanojo vardinėmis stipendijomis. Taip bendrovė siekia ir toliau atsakingai rūpintis studentų gerove bei paskatinti jaunus žmones prisidėti prie technologinės pažangos.

Elektronikos ir telekomunikacijų technologijų bakalauro studijas baigusiems VU Fizikos fakulteto (VU FF) studentams birželio 18 d. įteikti diplomai. Su jais keli fakulteto studentai sulaukė ir įvertinimo už apgintus geriausius bakalauro baigiamuosius darbus telekomunikacijų ir technologijų srityje. „Tele2“ dviem studentams skyrė vienkartines stipendijas.

„Mūsų, kaip telekomunikacijų įmonės, vienas prioritetų yra inovacijų diegimas ir naujų technologijų kūrimas telekomunikacijų srityje. Esame atsakingas verslas, tad skatiname jaunus talentus, kurie prisideda prie to, kad ateityje žmonės turėtų galimybes naudotis dar pažangesnėmis technologijomis ir naujomis paslaugomis“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

VU FF ir „Tele2“ ilgametę partnerystę tęsia jau kone dešimtmetį – kasmet teikiamos dvi stipendijos gabiausiems telekomunikacijų ir M2M („machine-to-machine“) technologijų sritis pasirinkusiems jauniesiems fizikams.

Stipendijomis siekiama paskatinti gabius VU FF studentus siekti geresnių studijų rezultatų ir dalyvauti moksliniuose tyrimuose telekomunikacijų srityje, taip pat siekti karjeros telekomunikacijų bei M2M technologijų srityje.

„Turime gerų pavyzdžių, kai pas mus atėję atlikti praktiką fizikos studentai pasilieka dirbti ir tampa nepakeičiamais specialistais. Tikime, kad čia, Lietuvoje besimokantys talentai taps ateities novatoriais, todėl jaučiame pareigą juos paskatinti tais būdais, kurių jiems labiausiai reikia“, – sakė P. Masiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių