Pasiruošimas audrai sukėlė juoką sinoptikams

  • Teksto dydis:

Lietuviams besiruošiant audrai meteorologai siūlo būdus, kaip apsaugoti savo turtą. 

„Atsargumas tokiomis orų sąlygoms gelbsti, tad kai kurie Lietuvos gyventojai šiandien sunerimo dėl perspėjimo apie krušą, todėl įsivarė automobilius į garažus. Juk visko gali nutikti, o atsarga gėdos nedaro. Na, bet kalbant apie apsaugą nuo krušos lietuviams iki turkų lygio dar labai toli. Štai taip Turkijos gyventojai saugo savo mylimus automobilius nuo didžiulių krušos ledėkų (o tokių susidarymo tikimybė ten paprastai yra didesnė nei pas mus). Kas kartono lakštu, kas čiužiniu, kas kilimu ar antklodėmis uždangsto. Kai kurie gyventojai net ne kilimus ir čiužinius tempia į lauką, o tiesiog susiranda platesnį viaduką ir po juo pasistato savo automobilį. Lietuvoje tokios praktikos dar neteko matyti, bet gal visai pravartu būtų ir pas mus“, – dalinasi meteorologai.

 

 

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

 

 

 


Šiame straipsnyje: oraiorai Lietuvojeaudra

NAUJAUSI KOMENTARAI

mums tai

mums tai portretas
kelia juoką patys sinoptikai, nustatantys prognozes iš kavos tirščių.

Aha

Aha portretas
Patys sukėlė didžiausią šaršalą iš kurio tik pišš buvo, ir patys juokesi, kad rado kvailių kurie patikėjo jų prognozėmis. Už ką jie algas gauna už žmonių kvailinimą?

visumoj

visumoj portretas
tai,kad sinoptikai,padedant berasciams zurnalistams jau ne juoka kelia,bet gailesti.Lietuviskos vasaros nemate?kiekviena diena trimituoja-baisi,tragiska,siaubinga.kvailybe
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių