Paskelbtas Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos direktoriaus konkursas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos (VTPT) direktoriaus pareigoms užimti.

„Kviečiu vadovus, kuriems svarbu ne tik organizaciniai tikslai, tačiau ir aukštesnė misija, tarnystė Lietuvai, kandidatuoti į tarnybos vadovus ir stiprinti pasitikėjimą valstybe savo kasdienine veikla“, – išplatintame pranešime cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Pretenduoti į VTPT vadovo pareigas kviečiami asmenys, turintys aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės, verslo ir viešosios vadybos studijų arba gyvybės mokslų krypčių grupės studijas ir įgijus magistro kvalifikacinį laipsnį, arba lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją. Taip pat turintys ne mažesnę kaip 2 metų vadovaujamo darbo patirtį.

VTPT prisideda prie teisingumo užtikrinimo, atlikdama psichiatrijos ir psichologijos ekspertizes pagal ikiteisminio tyrimo teisėjo ar teismo nutartis, teikdama išvadas pagal prokurorų ir ikiteisminio tyrimo įstaigų pareigūnų užduotis, teisėsaugos institucijoms teikdama metodinę pagalbą.

Pasak ministerijos, pretendentai, pasiryžę imtis lyderystės prisidedant prie novatoriškos teismo psichiatrijos kūrimo Lietuvoje, paraiškas kviečiami teikti iki šių metų kovo 28 dienos.

ELTA primena, kad šiuo metu laikinai VTPT direktoriaus funkcijas vykdo Vitalijus Šaškovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

konkursas atvere duris

konkursas atvere duris portretas
nu jo kada daug kandidatu pradedant nuo nausedos tai labai bus sunki uzduotis simonyte jeigu ne i direktores tai nors i sanitares vieta po blatu pasirupina paskutiniu laiku teismai bejegiai be tu idiotu ka nors nuteisti

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na kam tas konkurso farsas, juk visiems aišku kad visi konkursai tiek pareigybėms, tiek paslaugoms ar darbams pirkti susiveda į vieną KAD (kiek atkato duosi) konkursą! Tai tik konkurso organizatorių nuosavų mašnų(J.Janonis Kalvis) papildymas.

Ir

Ir portretas
Kam tokios pareigos reikalingos jei vistiek stribai tyri pabaigt verigos kolegų darbą
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių