Socialdemokratas siūlo leisti degintis nuogiems

  • Teksto dydis:

Alytuje kilo ažiotažas dėl miesto tvarkos ir švaros taisyklių.

Alytaus miesto savivaldybės socialdemokratų frakcijos narys Nerijus Cesiulis siūlo leisti miestiečiams ir miesto svečiams degintis miesto paplūdmiuose nuogiems, medžioti smulkiąją fauną (paukščius, voveres), savavališkai sodinti vaismedžius ir kitus želdinius miesto parkuose bei visoje miesto teritorijoje ganyti ūkinius gyvulius.

Tačiau tokie siūlymai kelia abejonių kitiems tarybos nariams, skelbiama Alytaus miesto savivaldybės pranešime.

„Stulbina tai, kad taisykles tie patys LSDP frakcijos nariai patvirtino dar 2013 metais ir jos visą laiką galiojo, o dabar bandoma kažką išskaityti kitaip. Aišku, kad degintis galima – bet to negalima daryti nuogiems ir nebus galima  – mes esame šeimos miestas, turime vos kelis pliažus, kurie skirti šeimos pramogoms. Tokie jie ir liks. Voverių taip pat niekas neleis gaudyti, o apie leidimą ūkinius gyvulius ganyti ar kitus pasiūlymus net nėra ką pasakyti – tiesiog bandoma diskredituoti miesto vardą. Taisyklės šiuo metu tikrai svarstomos ir tobulinamos, ir visus miestiečius kviečiu tame procese dalyvauti, teikiant pamatuotus ir pasvertus siūlymus", – sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Rūtą padėjai ant rožytės, ir nebe plika, ten darželis , o kur darželis ten puls ir oželis...O dar raudonikiai iš žemės dygsta...O jeigu pavyks sutikti tikrą socialdemokratą, tai jis tikrai bus kaip svajonėje-plikas ir paruoštu pistoletėliu...Rojus Lietuvoj.Tik saugokitės pikto mero- jo šešėlis gali trukdyti rožytėms žydėti.

Zita

Zita portretas
Su balandžio pirmąja!

Alytė

Alytė portretas
Taip tikrai,tegu socdemai Alytaus pliaže sau deginasi nuogi,bet prie voveraičių ir paukštelių tegul savo nagų nekiša.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių