Ukmergėje atidarytas naujas Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos poskyris

  • Teksto dydis:

Siekiant pagerinti karo prievolininkų administravimą bei aptarnavimo kokybę, ketvirtadienį Ukmergėje oficialiai atidarytas naujas Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos (KPKT) poskyris.

Anot Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos direktoriaus Arūno Balčiūno, poskyris atidarytas atsižvelgus į gyventojų pasiskirstymą šalyje, gyventojų lūkesčius bei esamą KPKT padalinių tinklą.

„Turimi duomenys rodo, kad čia gyvena nemažai jaunuolių, kuriems aktualūs karo prievolės ar tarnybos Lietuvos kariuomenėje klausimai, todėl siekiame, kad jiems būtų patogiau spręsti kylančius administracinius klausimus ar tiesiog pasikonsultuoti su ten dirbančiais kariais“, – pranešime spaudai teigė A. Balčiūnas.

Naujai įkurtas poskyris bus atsakingas už karo prievolininkų šaukimą į privalomąją pradinę karo tarnybą, priėmimą į profesinę ar savanorišką nenuolatinę karo tarnybą bei jų duomenų administravimą Ukmergės rajono savivaldybės teritorijoje. Šiam poskyriui vadovaus št. srž. Tomas Peršonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau

Jau portretas
Giminėms šiltos darbo vietos, galvojau juosteles karpydavo tik tarybiniais laikais pasirodo jie nesibaigė

Anonimas

Anonimas portretas
svarbu nesudegint kaip rusyne

Ant mokesčių mokėtojų pečių

Ant mokesčių mokėtojų pečių  portretas
Dar vieną dykaduoniu kontorą įkūrė.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių