Autobuso vairuotojas nemokamai vaišina arbata

Džiuzepė Spadafora – buvęs sunkvežimio vairuotojas. Dabar jis vaišina karšta arbata visus, kurie užsuka į jo autobusą.

Jo autobusas stovi įžymiajame Holivudo bulvare. Ši vieta it magnetas traukia šlovės bei turtų ištroškusius žmones iš visų JAV kampelių. Gatvėje savo meną demonstruoja gausybė dainininkų, aktorių, muzikantų, cirko artistų  ir kitokių talentingų žmonių.

Būtent su šiais žmonėmis ir mėgsta leisti laiką Džiuzepė Spadafora. Jis vaišina juos sumuštiniais ir arbata, o užmokestis už vaišes – įvairiausios istorijos ir pasakojimai, herojų dramos, tragedijos, pasiekimai, skrydžiai ir kryčiai.

Tokiu būdu laipsniškai gimė kasdieniai „nemokami arbatos vakarėliai“, kur kūrybingi žmonės iš Holivudo bulvaro gali sutrumpinti vakarus prie arbatos puodelio įdomių žmonių kompanijoje.

Kad jie visi sutilptų, Džiuzepei teko įsigyti talpesnį autobusą. Savo transporto priemonę jis pavadino „Edna-Lu“, sumontavo salone medines grindis, suolelius, spinteles, virtuvės įrangą ir net sulankstomą lovelę. Ant stogo įrengė saulės baterijas, kurios teikia elektros energiją.

Šiuo metu Džiuzepė išvyko į dvejų metų kelionę po Ameriką, kad savo „nemokamuose arbatos vakarėliuose“ galėtų suburti kūrybingų žmonių kompaniją, kurios dalyviai būtų pasirengę padėti vienas kitam ir palaikyti žmogiškus ryšius.

Kaip atrodo garsieji „nemokami arbatos vakarėliai“, galite pasižiūrėti filmuke.


Šiame straipsnyje: autobusasVairuotojasvaišina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių