„Renault„ atnaujina vienatūrį „Espace“

Automobilių gamintoja „Renault" nuo 2009-ųjų vienatūrį „Espace" siūlys su keturiomis naujomis ir skirtingiems poreikiams pritaikytomis komplektacijomis. Klientai galės rinktis iš „Emotion", „Carminant Evolution", „Alyum Plus Evolution" bei „Initiale" komplektacijų lygių. Šiuo metu Prancūzijoje „Espace" modelis yra savo automobilių segmento lyderis, užimantis 34,2 proc. rinkos.

Nuo šiol visose „Espace Emotion" komplektacijose bus montuojama parkavimosi pagalbos sistema bei stogo bagažinė. „Carminant Evolution", kuri turi tą pačią įrangą kaip prieš tai buvusi „Argos" versija, bus papildyta elektra valdomais išorės veidrodėliais. Ši versija buvo itin mėgstama visose devyniose Europos rinkose, kuriose pardavinėjama. Naujoji „Alyum Plus Evolution" komplektacija derina technologijos ir sporto detales, tad „Carminant CD Bluetooth" navigacijos sistema bus montuojama kaip standartinė įranga. Ši versija, kurioje siūloma atminties paketas, laisvų rankų įranga, pakeičia buvusias „Alyum Plus" ir „Privilege" versijas. Naujų komplektacijų liniją baigia aukščiausios klasės „Initiale" modelis, aprūpintas itin kokybiška ir komfortą suteikiančia įranga.

Atnaujintą „Espace" bus galima pasirinkti su vienu iš trijų benzininių ir trijų dyzelinių variklių. Didžiausias dėmesys skiriamas dCi 150 AG bei dCi 175 AG, kuris jau garsėja kaip populiariausias pasirinkimas su 6 pavarų mechanine ir automatine pavarų dėžėmis.

Vienatūriui suteikiama 3 metų arba 150.000 km ridos garantija, priklausomai nuo to, kuris rodiklis yra pasiekiamas anksčiau. Pirmus dvejus metus netaikomi jokie atstumo apribojimai. Viso garantinio aptarnavimo metu klientai gali pasinaudoti galimybe sugedusį automobilį, kol jis yra taisomas servise, pakeisti kitu. Prancūzijoje atnaujinto „Espace" kaina - nuo 28 650 eurų. 


Šiame straipsnyje: vienatūrisRenault Espace

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių