Šveicarijoje atidaryta kavinė dviratininkams

Šveicarijos mieste Ciuriche pagal valstybinę programą balandžio pradžioje duris atvėrė kavinė, kuri skirta tik dviratininkams. Tiesa, durų čia nėra, o pasimėgauti gėrimu žmonės gali nenulipę nuo dviračio.

Jei yra kur rojus dviratininkams, tai turbūt Šveicarijoje. Skatindami dviračių kultūrą miesto valdžia ir vietos dizaineriai neseniai baigė bendrą projektą ir įrengė specialią kavinę.

Servisas, kuris vadinasi „Velocafe“, privažiavus leidžia įsitvirtinti taip, kad kavos galite išgerti nenulipę nuo dviračio. Jūsų metalinis „draugas“ bus pritvirtintas prie specialaus stovo.

Ir maža to, kavinių tinklas, kurio kava prekiaujama „Velocafe“, visus dviratininkus kava vaišina nemokamai.

Tai - ne reklama ir ne juokas. „Velocafe“ - dalis valstybinės Ciuricho vystymosi programos, kurios tikslas pagerinti transporto situaciją vairuotojams, motociklininkams, dviratininkams ir pėstiesiems.

Dėl patogumo gerti kava, sėdint ant dviračio, kai kurie gali pasiginčyti, tačiau kaip bebūtų, tokio Ciuricho miesto valdžios sprendimo ir požiūrio mes galime tik pavydėti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciu Respublikos Prezidentas

Sanciu Respublikos Prezidentas portretas
Kauno senamiescio alaus baruose gerti ir valgyti bei miegoti net tustintis sedint ant dviracio jau Leidziama nes tualetai apvemti ir sunkiau pavogti dviracius

Gera ideja

Gera ideja portretas
Klaipedoj tvarkant atgimimo aikste
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių