„Žalgirio“ arenoje – neįtikėtinas V. Indziulo automobilio salto

„Mirties kilpa” ir „Kabrioletas” – du triukai, atlikti to paties bebaimio žmogaus prieš keletą metų. Adrenalino fanatikas, neatsiejamas nuo judesio, pavojaus, automobilių, triukų ir išsigandusių žiūrovų šūksnių – Vytis Indziulas. Beveik prieš penkerius metus savo atliktais ekstremaliais poelgiais puošęs antraštes ir mirgėjęs televizijos laidose, Vytis Indziulas grįžta žiūrovų gąsdinti ir stebinti per kovo 16-tą dieną įvyksiantį „ASFA Motor Show” su dar nematytu ir po uždaru stogu neatliktu triuku, ketinamu įrašyti šalia vienetinių pasaulio Guinnesso rekordų.

Šiuo metu profesionaliu kaskadininku bei istorinių motorinių transporto priemonių vertintoju dirbantis Vytis Indziulas dar prieš kelias savaites „ASFA Motor Show” organizatoriams teigė, kad tokie nutrūktgalviški jo pasirodymai, kaip minėtoji „Mirties kilpa” arba „Kabrioletas” – jau praeitis, tačiau galiausiai neatsispyrė pagundai dar kartą nustebinti adrenalinio ištroškusius žiūrovus.

2008 metais nuvilnijo banga apie V. Indziulo atliktą „Kabrioleto” triuką kartu su televizijos žaigžde Vaida Genyte. Su šiuo pačiu triuku autokaskadininkas 2000-aisiais užėmė pirmąją vietą tarptautiniame kaskadininkų konkurse. Ganėtinai švelniu vardu pavadintas triukas buvo tikras adrenalino užtaisas tiek sėdėjusiai V.Genytei automobilyje, tiek stebėjusiems viską iš šono: automobilis, skriejo dideliu greičiu link vilkiko, vairuotojas ir keleivė nulenkė galvas ir bolidas palindo po vilkiko priekaba… Lūžta perpus, nuplešiamas stogas (dėl to triukas ir gavo „kabrioleto” vardą), ir, galiausiai, užsiliepsnoja.

Dar vienas, gąsdinantis vien savo pavadinimu – „Mirties kilpa”, kurią V.Indziulas atliko Kaune 2002 metais su automobiliu „Mazda 121”. Ir tą autokaskadininkas atliko ne iš pirmo karto: stiprią stuburo traumą patyręs, jis grįžo žiūrovų šiurpinti po metų pertraukos .

Taigi, tas pats adrenalino fanatikas V.Indziulas po ilgos pertraukos siautės Kaune, „Žalgirio” arenoje, Auto Sporto Fanas Asociacijos organizuojamame „ASFA Motor Show”. Kas šį kart? Ogi dar nė karto uždaroje erdvėje neatliktas automobilio salto per priekį. Kvepia ne tik dar vienu adrenalino pliūpsniu iš nerimstančio autokaskadininko pusės, bet ir neeiliniu rekordu. Lyg to neužtektų, profesionalas žada triuko metu šalia pasisodinti ir vieną laimingąjį iš žiūrovų tarpo.

Tokį reginį Indziulas kviečia pamatyti kovo 16 d. Žalgirio arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių