Atskleista, kada pasirodys T. Carlsono interviu su V. Putinu

Tuckerio Carlsono interviu su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu eteryje pasirodys ketvirtadienį, pranešė dešiniųjų pažiūrų JAV pokalbių laidų vedėjas.

Trečiadienį savo instagramo paskyroje T. Carlsonas parašė, jog pokalbio įrašas bus transliuojamas jo internetinėje svetainėje 18 val. rytų laiku (23 val. Grinvičo laiku).

Buvęs televizijos kanalo „Fox News“ vedėjas, vienas iš svarbiausių Donaldo Trumpo sąjungininkų 2024 m. rinkimuose bei aršus JAV karinės pagalbos Ukrainai oponentas lankėsi Maskvoje, kad paimtų interviu iš V. Putino – pirmąjį šio interviu su žurnalistu iš Vakarų nuo 2022 m. vasario, kai prasidėjo Rusijos invazija Ukrainoje.

T. Carlsono vizitą Maskvoje plačiai nušvietė rusų valstybinė žiniasklaida, kurioje jau nuo seno akcentuojami JAV apžvalgininko pasisakymai prieš Ukrainą.

Be to, sensacingasis T. Carlsono interviu pasirodys tuo metu, kai dėl respublikonų pasipriešinimo Vašingtone baigia išsekti JAV pagalba Ukrainai ir ukrainiečių pajėgoms ima trūkti amunicijos.

Baltieji rūmai trečiadienį pranešė, kad V. Putinui nederėtų suteikti nekritiško kanalo, per kurį jis galėtų pateisinti savo karą Ukrainoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tucker Carlson (@tuckercarlson)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių