Baltarusijos opozicijos lyderė pasmerkė savo teismo procesą kaip „farsą“

Baltarusijos opozicijos lyderė Sviatlana Cichanouskaja antradienį prasidėsiantį jos teismo procesą už akių pavadino „farsu“ ir prezidento Aliaksandro Lukašenkos „kerštu“, sakydama, kad jai nebuvo leista susipažinti su teismo dokumentais.

„Šie teismo procesai nėra jokie teismo procesai. Tai spektaklis, farsas, bet tai neturi nieko bendra su teisingumu“, – pirmadienį Davose naujienų agentūrai AFP sakė tremtyje gyvenanti S. Cichanouskaja.

„Tai asmeninis Lukašenkos ir jo bičiulių kerštas, tačiau ne tik man, bet ir kitiems jam oponuojantiems žmonėms“, – pridūrė ji.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

????KALTĖS ĮRODIMAS-PABĖGIMAS

????KALTĖS ĮRODIMAS-PABĖGIMAS portretas
Mūsų opozicijos nariai nebėga slapstytis į svetimas valstybes ,nes nėra LIETUVOS IŠDAVIKAI . S.Cichanouskaja konkreti BALTARUSIJOS IŠDAVIKĖ ,apsišaukusi PREZIDENTE ir pripažinta tik mūsų tautos per klaidas išrinktųjų .....Žinoma ,kad išdavikai turi būti teisiami...

Arijas

Arijas portretas
Kokia jos tautybe? Gal is tu "amzinu revoliucionieriu"?

Kiek \\\\\.../////

Kiek  \\\\\...///// portretas
dar tą kūrvą baraxudą laikys,kiek ji,ta V.Putino agentė pinigų praryja,geriau ukrams atiduoti.___Gavryla,-rusams sankcijas,sankcijas,o rusų šnipę Rojaus sąlygomis laiko,už mūsų visų pinigus,o ne gav'gav'gavrio.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių