Dėl dingusios prancūzų mergaitės mirties apkaltinti patėvis ir motina

  • Teksto dydis:

Dingusios penkerių metų mergaitės, kurios bylą stebėjo visa Prancūzija, patėvis ketvirtadienį buvo apkaltintas netyčiniu jos nužudymu.

Vaiko motina Cecile Bourgeon (Sesil Buržon), sulaukė visos šalies užuojautos su savo istorija apie tai, kaip ji gegužės mėnesį, būdama nėščia, užmigo ant suoliuko parke, o pabudusi nerado savo mergaitės.

25 metų moteris su ašaromis akyse prašė padėti surasti jos dukrą Fioną.

Tačiau antradienį C.Bourgeon ir jos 32 metų partneris Berkane'as Makloufas (Berkanas Maklufas) buvo atvežti į apklausą ir tyrėjams pasakė, kad mergaitė mirė namuose, kur policija atliko kratą.

Motinai buvo pateikti keturi kaltinimai: pagalbos pavojuje atsidūrusiam žmogui nesuteikimu, neteisėtu elgesiu su lavonu, melagingu pranešimu apie nusikaltimą ir trukdymu nusikaltimo vietoje.

Kaip sakė tyrėjai, C.Bourgeon ir jos partneris pateikė prieštaringus pasakojimus dėl to, kaip mirė Fiona.

B.Makloufas sakė, kad vaikas mirė užspringęs savo vėmalais ir kad pora supanikavo, kai ryte rado lavoną.

Šaltinis teismų sistemoje sakė, kad C.Bourgeon intensyviai tardoma palūžo ir pasakė policijai, kad Fiona mirė po didelių išgertuvių nuolat daužoma B.Makloufo ir kad jos palaikai buvo užkasti pamiškėje.

Maždaug 40 policijos pareigūnų su trimis dresuotais šunimis tikrino tą vietą paežerėje į pietus nuo šalies centriniame regione esančio Klermono-Ferano miesto.

Jei bus pripažintas kaltu, B.Makloufas gali 30-čiai metų sėsti į kalėjimą. Jo advokatas sako, kad jis kaltinimus neigia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

w

w portretas
Pasirodo ne tik Lietuvoje degradai tyciojasi is savo vaiku ir Prancuzijoje tas pats,manau - ir kt.salyse. Degradas visur degradas. Nei sazines nei gedos. Issigimeliai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių