Idėja norintiems sutaupyti: naujausia vestuvių tendencija – „pasidaryk pats“

  • Teksto dydis:

Pragyvenimo išlaidų krizė jau skinasi kelią ir į vieną svarbiausių porų gyvenimo įvykį – vestuves. Vienas iš sprendimų – tapti „pasidaryk pats“ tipo jaunavedžiais. Tai naujausia tendencija, skatinanti gudrius būsimus sutuoktinius patiems imtis kuo daugiau planavimo ir dekoravimo darbų. Sparčiai populiarėja taip vadinamoji gėlių IKEA, kai jaunavedžiams atsiunčiamos gėlės su instrukcijomis, kaip iš jų pasidaryti puokštes ar dekoracijas.

„Pragyvenimo išlaidų krizės poveikis lemia, kad poros turi įdėti daug daugiau pastangų, kad pasiektų norimą rezultatą, kai anksčiau galėjo tiesiog sumokėti už tai“, – kalbėjo vestuvių konsultantė Georgie Mitchell.

Nuotakos jau taupo net makiažui.

 „Atsižvelgiant į pragyvenimo lygį, visi supranta, kad galime rinktis nebrangius gaminius ir vis tiek turėti tokį patį makiažą, kuris prilygtų aukščiausios klasės gaminių kokybei. Taigi, „TikTok“ ir socialinė žiniasklaida tikrai daro įtaką ir parodo, kad ir su pigesniu produktu galite išgauti nepriekaištingą švytėjimą“, – pasakojo vizažistė Sophie Finlay.

Naujausia vestuvių tendencija – „pasidaryk pats“.

Kam leisti pinigus žymiems dekoratoriams, kai užsakęs gėles gauni ir jų sukomponavimo instrukcijas.

„Mes – tarsi gėlių IKEA. Nueinate į IKEA, perkate supakuotus baldus, tai – visiškai įprasta. Jūs susirenkate juos patys. Tam yra instrukcijos. Panašiai dirbame ir mes, atsiunčiame jums produktus, instrukcijas ir jūs galite viską sukomponuoti patys. Rezultatas – kas nors gražaus, kas nekainuoja milžiniškos sumos“, –  aiškino „YouFloria“ įkūrėja Ana Firth.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Melissa tekės jau šį rugpjūtį Londone. Ji dalyvavo gėlių komponavimo seminare, kad geriau įsivaizduotų, kaip viską padaryti pačiai.

„Man labai patinka „pasidaryk pats“ vestuvių idėja. Manau, kad tai tikrai suteikia nuotakai, jaunikiui ir visiems dalyvaujantiems šiek tiek daugiau galimybių viską pritaikyti sau. Tai puiki galimybė įdėti dalelę savęs“, – kalbėjo Melissa.

Ir kaipgi be vestuvinio torto? Jungtinės Karalystės jaunavedžiai šiandien retai renkasi didelius tortus.

„Neįmanoma išlaikyti tokių pačių kepinių kainų, kokios buvo anksčiau. Žmonės linkę apkarpyti išlaidas. Taigi, jaunavedžiai renkasi paprastus, daugiausia dviejų aukštų tortus, o ne įspūdingus ir didelius“, – pasakojo konditerė Anesu Munemo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
PERSKAIČIUS TIK ANTRAŠTĘ TEN TRŪKSTA VIENO ŽODŽIO reikia darašyti- ''PASIMASTRUBUOK'' .

dar labiau gali sutaupyti su tendencija

dar labiau gali sutaupyti su tendencija portretas
ženykis į kuloką
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių