K. Harris J. Bideno palikimą vadina neprilygstamu šiuolaikinėje istorijoje

  • Teksto dydis:

JAV viceprezidentė Kamala Harris (Kamala Haris), pirmadienį išsakiusi pirmąsias pastabas po to, kai Joe Bidenas (Džo Baidenas) pasitraukė iš 2024 metų prezidento rinkimų kovos ir parėmė jos kandidatūrą, savo vadovo laimėjimų palikimą pavadino neprilygstamu šiuolaikinėje istorijoje.

J. Bideno laimėjimų palikimas yra „neprilygstamas šiuolaikinėje istorijoje“, pareiškė K. Harris per renginį Baltuosiuose rūmuose.

„Per vieną kadenciją jis jau pranoko daugumos prezidentų, dirbusių dvi kadencijas, palikimą“, – pridūrė ji.

JAV prezidentas J. Bidenas sekmadienį pareiškė, kad nesieks perrinkimo lapkritį vyksiančiuose rinkimuose ir išreiškė paramą savo viceprezidentei.

J. Bidenas pasitraukė po kelias savaites trukusio spaudimo, kuris prasidėjo nuo katastrofiško pasirodymo debatuose, sukėlusio nuogąstavimų dėl jo sveikatos.

Jis tapo pirmuoju JAV istorijoje prezidentu, pasitraukusiu iš rinkimų tokiame vėlyvame kampanijos etape, ir pirmuoju, pasitraukusiu dėl susirūpinimo proto aštrumu ir fizine sveikata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamone

Nesamone portretas
Amerikoje gyvenu 23 metus!!! Vienas iš labiausiai beverčiu prezidentu !!! Nieko nenuveikė ekonomika į dugną nuėjo , abortus uždraudė kad juodžiai ir meksai gimdytų be pasirinkimo, pinigus atiduoda užsieniui , naftos vamzdi iš Kanados uždarė . Lopas ne kitaip !!! Dar iš so demokratąs jis nes demokratų partija yra ta pati kas socdemu Lietuvoje!!!! Trumpas tai konservatorius:))))))) tai kaip čia gaunasi?????

realiai

realiai portretas
Nesuprasi, juoktis ar verkti - tragikomiška.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių