Londono meras sako „sielvartaujantis“ dėl „Brexit“

  • Teksto dydis:

Londono meras Sadiqas Khanas (Sadikas Chanas) penktadienį pareiškė „sielvartaujantis“ dėl artėjančio Jungtinės Karalystės pasitraukimo ir Europos Sąjungos ir norintis patikinti šalies sostinėje gyvenančius Europos šalių piliečius, kad jie išliks brangūs draugai ir šeimos nariai.

„Aš priklausau kartai, kuriai mūsų Europos kaimynai yra draugai ir sąjungininkai“, – naujienų agentūrai AP sakė S. Khanas, likus kelioms valandoms iki oficialaus „Brexito“.

„Ankstesnės kartos į juos žiūrėjo su įtarimu, – kalbėjo meras. – Todėl pagrindinis dalykas, kurį esu pasiryžęs užtikrinti – eiti pirmyn. Mes ir toliau būsime miestas, kuris yra plačių, progresyvių pažiūrų, pliuralistinis ir svetingas mūsų ES draugams.“

S. Khanas ne kartą sakė, kad JK būtų geriau likti Europos Sąjungoje. Penktadienį jis pareiškė, jog didžiuojasi dauguma Londono gyventojų, balsavusių už narystę ES 2016 metų referendume.

Sostinės meras taip pat paneigė spėliones, kad po „Brexito“ Londonas gali siekti tapti mažai kontroliuojamų mokesčių rojumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sita

sita portretas
pasitraukima ir leme musulinvazija ir terorizmas po imigrantu skraiste ....

Arijas

Arijas portretas
Arabas.bijo.but.isvytas.is.geros.salies?

Anonimas

Anonimas portretas
Zinoma,Chanas musulmonas liudi ,kad azijos-broliai neberopos I D.Britanija,kaip skeriai,,jam liudnai,bet europinis"kontingentas" buvo pasipiktines shliauziancia azijatu imigracija
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių