„The New York Times“: J. Bidenas svarsto galimą pasitraukimą iš rinkimų

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų lyderis Joe Bidenas (Džo Baidenas) svarbiam savo sąjungininkui prasitarė, kad svarsto galimybę pasitraukti iš lapkritį šalyje vyksiančių prezidento rinkimų, trečiadienį pranešė amerikiečių laikraštis „The New York Times“.

Leidinio žiniomis, J. Bidenas pasakė vienam iš artimų sąjungininkų žinantis, kad jam gali nepavykti išgelbėti savo kandidatūros, jei artimiausiomis dienomis jam nepavyks įtikinti visuomenės, kad jis yra tinkamas šiam darbui.

Dvejonės dėl prezidento būklės ir galimybių laimėti suintensyvėjo po prasto pasirodymo praėjusią savaitę vykusiuose debatuose su respublikonu Donaldu Trumpu (Donaldu Trampu).

Prezidentas, kuris, kaip pabrėžė jo sąjungininkas, vis dar deda visas pastangas rinkimų kovoje, supranta, kad keli artimiausi jo pasirodymai prieš šventinį savaitgalį JAV turi būti sėkmingi, rašė „The New York Times“.

Tarp tokių pasirodymų – penktadienį numatytas interviu su laidų vedėju George'u Stephanopoulosu (Džordžu Stefanopulosu) iš televizijos „ABC News“ ir rinkimų kampanijos sustojimai Pensilvanijoje ir Viskonsine.

Laikraščiui su anonimiškumo sąlyga kalbėjęs asmuo su prezidentu bendravo pastarąją parą.

Baltųjų rūmų atstovas Andrew Batesas (Endrius Beitsas) paneigė šią informaciją kaip „visiškai melagingą“ ir teigė, kad Vašingtonui buvo suteikta per mažai laiko, kad galėtų pakomentuoti J. Bideno situaciją.

Praeitos savaitės debatuose J. Bidenas vis prarasdavo minčių eigą, atsakinėdavo padrikai arba žvelgdavo tuščiu žvilgsniu ir pravira burna. Tai dar labiau sustiprino nuogąstavimus dėl jo amžiaus ir proto aštrumo.

Lloydas Doggettas (Loidas Dogetas) antradienį tapo pirmuoju JAV demokratų įstatymų leidėju, viešai paraginusiu J. Bideną pasitraukti iš kovos dėl prezidento posto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks JANKIŲ prezidentas Badenas -

koks JANKIŲ prezidentas Badenas - portretas
tokie ir nupušę amerikiečiai-neįgalų išsirinkdami šalies vadovu. --Juk tokie NUSENĘ mulkiai paskandino TSRS, dar liūdnesnis likimas laukia p l ė š i k ų JANKIŲ- privalės palikti užgrobtas INDĖNŲ-ABARIGENŲ užgrobtas -žemes-juk JANKIAI neturi tautybės- tai s u s k r i d ę iš visur, plėšikų gaujos --priėjo liepto galą.--Netrukus , panašiai prieis liepto g a l ą ir JANKIŲ v a s a l a i konservat KGB-tai su NAUSĖDA - iš savanaudiškų paskatų , su a k i p l ė š i š k a laikysena , " kariaudami" Ukrainoje, padeda JANKIAMS ž u d y t i ukrainiečius.

Anonimas

Anonimas portretas
Panašu, kad Džo gali pramiegoti savo rinkimus ir pats to nesuprasti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių