Rusijos vicepremjeras Ukrainos prezidentą palygino su fokusininku

  • Teksto dydis:

Rusijos vicepremjeras Dmitrijus Rogozinas pakomentavo Ukrainos prezidento Petro Porošenkos pasisakymą saugumo konferencijoje Miunchene. Tada visiems susirinkusiems pasaulio lyderiams P. Porošenka parodė iš rusų karių, kovojusių Ukrainos Rytuose, atimtus pasus, rašo portalas lenta.ru.

Anot prezidento, tai yra įrodymas, kad Maskva yra įsitraukusi į konfliktą.

„Aš pasiėmiau su savimi rusų karių, kurie buvo sulaikyti mūsų teritorijoje, pasus“ , – sakė Ukrainos prezidentas ir pademonstravo 7 rusų pasus.Pasak jo, tai rusų karių Ukrainos teritorijoje egzistavimo įrodymas.

"Įdomu, kokių fokusų jis dar iškrės per kitas savo gastroles į užsienį", - pasišaipė D.Rogozinas.


Šiame straipsnyje: Petro Porošenkakaras UkrainojeDmitrijus Rogozinasrusų pasai

NAUJAUSI KOMENTARAI

komentas

komentas portretas
Jis ne fokusininkas, o klounas

tam Ciurkai

tam Ciurkai portretas
Rasyti reikia blaivam ir ne su smirdanciom primyztom kelnem.Iki Rogozino,ponas ubage tau labai toli.Taip kad patylek,girtuokli

Ciurka

Ciurka portretas
Nera didesnio mulkio arba fokusininko uz ta maskoliska ,,ragaze,,.Pries kelis metus,budamas ruskiu atstovu NATO,labai gyresi,kad kiles is senos garbingos lietuviu gimines-net pavarde lietuviska,atseit-ragotine[senoveslietuviu ginklas].Mulkis maskoliskas labai gedijasi savo mongoliskos-totoriskos kilmes,bet isvaizda,nekalbant apie mentaliteta,isduoda.O ruskiu kariu pilna Ukrainoje,ir su pasais tame tarpe,tad nesiparinkite,vatinkos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių