V. Putiną „išprotėjusiu kalės vaiku“ išvadinusiam J. Bidenui – Kremliaus atsakas

Kremlius ketvirtadienį sukritikavo JAV prezidentą Joe Bideną už tai, kad šis per viešą lėšų rinkimo renginį Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną pavadino „išprotėjusiu kalės vaiku“.

„Tai didžiulė gėda pačiai šaliai... JAV. Jei prezidentas vartoja tokius žodžius, tai yra gėda“, – sakė V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Pasak jo, JAV vadovas „demonstruoja Holivudo kaubojaus stiliaus elgesį“, taip siekdamas patenkinti vidaus politinius interesus.

J. Bidenas jau ne pirmą kartą pasitelkė stiprią leksiką. 2022 metais, kai V. Putinas davė įsakymą įsiveržti į Ukrainą, JAV prezidentas pavadino jį „skerdiku“ ir „karo nusikaltėliu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras I..... sumki ra seķñ nnnm

Petras I..... sumki ra seķñ nnnm portretas
Sunki ta senatvė... jergau, jergau... jis tik tyčiotis gal iš kitų... jis neatsimena ką reiks daryt po akimirkos... savo istorijos jis nemoka, o Putinas trumpai išdėstė tai per 30 min. .. Jis tik keitis bemoka, kas jam surašys protokolą...?. ...sunki ta senatvė, gaila senelio.

Nadia

Nadia  portretas
Didenas turi gera atmintį. Aš palaikau. Bravo . Padeda palaikyti Ukrainą kada ukraina prašo padėti ginklais apsiginti savo žemę. Nuo žudikų fašistų rusų demonų .

Išvada

Išvada portretas
Tuoj apsimyš ant lėktuvo trapo prieš kameras ta mumija...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių