V. Zelenskis palinkėjo U. von der Leyen sėkmės stiprinant ES vienybę

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ketvirtadienį pasveikino Ursulą von der Leyen (Urzulą fon der Leyen) su dar viena penkerių metų Europos Komisijos pirmininkės kadencija.

V. Zelenskis pabrėžė, kad Kyjivas yra pasirengęs prisidėti prie taikos, saugumo ir klestėjimo Europoje.

„Linkiu pirmininkei U. von der Leyen visokeriopos sėkmės siekiant rezultatų dėl visų europiečių ir stiprinant ES [Europos Sąjungos] vienybę, gynybą ir ekonominę galią“, – socialiniame tinkle „X“ rašė jis.

Anksčiau ketvirtadienį U. von der Leyen užsitikrino Europos Parlamento palaikymą ir ir toliau eis įtakingos Europos Komisijos pirmininkės pareigas.

Strasbūre posėdžiaujantys europarlamentarai 401 balsu prieš 284 pritarė jos kandidatūrai. 15 europarlamentarų susilaikė.

Išrinkimui buvo būtina užsitikrinti bent 361 balsą. Tai bus antroji U. von der Leyen pirmininkavimo Europos Komisijai kadencija. Pirmą kartą į šias pareigas vokietė buvo išrinkta 2019 metų liepą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Jankiai jau 100% nusisuko nuo ukrainos gave i skudurus kaip ir afgane Europa reikalauja gražinti skola už savo ginklus Lenkai Duda Zelei parodė RANKAS Aukštin ir kaput ZELE Gražin Karpatus kur bandera lenkus išžudė ir užgrobė ir busim atsiskaite Tik musu aukštas susirgo meilia zelei ruošiasi atstatyti ukrija vakar ir Žemaitaitis davė interviu kad balsuos už pačia didžiausia europoje parama ukrainai APSTULBAI NET ŽAKTELĖJAU KOKS DOSNUMAS IŠ SAVU ATIMTI O UKRAM ATIDUOTI NORS TAI NE NAUJIENA JAU I MĖN 16 000 PRADĖJO GAUT ZELĖ kadangi neoficialus asmuo gali dingti su tais milijonais

JONAS

JONAS portretas
ATLEISTASIS IR NEPERINKTAS MAT ATLEIDO TOKIUS PAT NEGALIOJANCIS ZELE MELAGI GAVAI SIGNALA ATLEIST IR KARTU IŠSINEŽDINTI IŠ SOSKO TAI KIJEVAS NEBUS SULYGINTAS SU ŽEME PUTINAS DABAR PO VIENA JUS VIS LAUK KOL BUS RUSU VALDŽIA SUSODINTA KIJEVE IR TIKRAI UKRAINA VALDYS RUSAI JOKS JANKIS IŠ VANDENYNO NEKIŠ NOSIES I RUSU ŽEMES NIEKADA NIEKADA

Pensininkė

 Pensininkė portretas
O kur jo frazė mes apgynėm europa Jau tas bajeris didžiojo ginėjo netinka Savo šali negynė o išžude vis šudmala malė didysis karvedys kad durniai lietuvos jam pinigėlius siustujeigu koki nama rusai susprogdindavo su ten pasislėpuseis AZOV tai menesiais rodydavo ir reikalaudavo pinigu Chacholas tai aferistas aukšto pilotažoDabar aiškinasi kad jankiai jam neleido šaudyti i rusija matyt žino kad duot granata bezdžionei pavojus pasauliui Įdomu ka dabar Putinas pastatys vietoje tu iš rados atleistu ministru žiauriai pralobusiu kurie maus i amerike pas savo vaikelius turtingus kaip i roju bet tai laikina laimė Turės sumokėti už nužudytus rusu ir ukrainos kareivius Manau kad musu senis KGB Auštrevičius Nausėda kurie dasidėjo prie žudyniu skatino maidanus irgi nuotraukos kabo maskvoje kaip paieškomu Jie netesiogei dalyvavo kare ir kišo mus i ta pavoju
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių