Per apšaudymą Rusijos okupuotoje Donecko srityje žuvo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Per apšaudymą Rusijos okupuotoje Donecko srityje šeštadienį žuvo trys žmonės, įskaitant mergaitę, o dar keturi buvo sužeisti, pranešė Maskvos paskirtas vietos pareigūnas.

Maskva ir Kyjivas kaltina vienas kitą, kad per pastaruosius tris mėnesius, vykstant intensyvioms kovoms fronto linijoje, smarkiai padaugėjo išpuolių prieš civilius gyventojus.

Ukraina nusitaikė į Panteleimonivką, esančią mažiau nei už 20 km į šiaurės rytus nuo Donecko, sakė vietos Jasinuvatos savivaldybės įgaliotasis vadovas Dmitrijus Ševčenka,

„Per rytinį apšaudymą žuvo trys žmonės, įskaitant 2009-aisiais gimusią mergaitę, ir buvo sužeisti keturi žmonės, įskaitant 2013-aisiais gimusią mergaitę“, – paskelbė jis.

Jo socialinio tinklo paskyroje paskelbtose nuotraukose matyti sugriuvusi gyvenamojo pastato dalis. Aplinkui mėtėsi visokios nuolaužos.

Naujienų agentūra AFP negalėjo iš karto patikrinti šio pranešimo.

Apie apšaudymą pranešta praėjus kelioms valandoms po to, kai po intensyvaus Rusijos bombardavimo Ukrainos kariai pasitraukė iš Avdijivkos, taip pat esančios Donecko srityje.

Atskirame pranešime Rusija nurodė, kad numušė 33 ukrainiečių dronus, skraidžiusius virš jos teritorijos, įskaitant Belgorodo pasienio sritį.


Šiame straipsnyje: Donecko sritisapšaudymasžuvo žmonėskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių