Gubernatoriai: per smūgius Rusijos pasienio regionuose sužeisti septyni žmonės

  • Teksto dydis:

Ukraina anksti pirmadienį smogė dviem Rusijos pasienio regionams ir sužeidė septynis žmones, įskaitant vaiką, pranešė vietos gubernatoriai.

Nuo smūgių Belgorodo srityje nukentėjo keli gyvenamieji pastatai Valuisko rajone, platformoje „Telegram“ parašė Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas.

„Valuisko savivaldybės rajoną puola Ukrainos pajėgos. Preliminariais duomenimis, sužeisti septyni žmonės, tarp jų – vaikas“, – sakė jis įraše, prie kurio pridėjo pliušinio meškiuko nuotrauką šalia išdaužto lango.

Jis teigė, kad visi sužeistieji paguldyti į ligoninę.

Dėl smūgių Kursko pasienio regione nukentėjo du kaimai, padaryta žala, bet aukų nėra, sakė gubernatorius Romanas Starovoitas.

„Šį rytą Ukrainos pajėgos smogė Tjotkino ir Popovo-Ležačių kaimams“, – „Telegram“ rašė R. Starovoitas ir pridūrė, kad dėl smūgių nutrūko elektros tiekimas ir buvo apgadintos kelios transporto priemonės.

Kryme, kurį Rusija 2014 metais aneksavo iš Ukrainos, gubernatorius Sergejus Aksionovas teigė, kad per naktį buvo numušti du dronai.

Pastarosiomis savaitėmis padažnėjo išpuoliai prieš Rusijos regionus, besiribojančius su Ukraina, ir Krymą.

Maskva kaltina Kyjivą ir jo rėmėjus iš Vakarų dėl didėjančio išpuolių ir sabotažo operacijų skaičiaus, taip pat ir prieš Kremlių.

Ukraina neigia esanti su tuo susijusi.

Tuo metu Ukrainos pajėgos vykdo kontrpuolimą, siekdamos susigrąžinti Rusijos karių užgrobtas žemes.


Šiame straipsnyje: pasienio regionaikaras UkrainojeRusijos kariaimirė žmonėssmūgiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių