Paryžiuje vakarėlis po atviru dangumi baigėsi susirėmimais su policija

Naktinių pramogų mėgėjai Paryžiaus centre surengė masinį vakarėlį po atviru dangumi, kuris baigėsi susirėmimais su policija. Tai sekmadienį pranešė portalas „Actu“.

Jo žiniomis, raginimai rinktis Invalidų esplanadoje Paryžiaus 7-ojoje apygardoje buvo skelbiami socialiniuose tinkluose kodiniu pavadinimu „Project X“. Iki šeštadienio 22 valandos 30 minučių vietos laiku į nurodytą vietą sugužėjo keli šimtai žmonių. Jie šoko pagal muziką iš garso kolonelių, degino petardas ir linksminosi. Kaip matyti iš vaizdo įrašų, dauguma vakarėlio dalyvių nesilaikė reikiamo atstumo ir nedėvėjo apsauginių kaukių.

Policijos automobiliai išsidėstė aplink aikštę, kur vyko vakarėlis, bet pareigūnai į įvykius nesikišo. Susirėmimai prasidėjo artėjant vidurnakčiui, tačiau niekas negali įvardyti tikslios jų priežasties. Pagal vieną iš versijų, kažkas iš minios ėmė mėtyti įvairius daiktus į policijos mašinas, pagal kitą – tarp vakarėlio dalyvių kilo muštynės. Pareigūnai panaudojo ašarinių dujų granatas, kad išvaikytų minią, operacija baigėsi tik sekmadienį po 1 valandos 30 minučių vietos laiku.

Prancūzijos sostinės policijos prefektūrą kol kas niekaip nekomentuoja nakties įvykių.

Reikia pažymėti, jog toks masinis renginys buvo suorganizuotas praėjus lygiai savaitei po analogiškos diskotekos, įvykusios pagal Muzikos šventės programą ten pat, Invalidų esplanadoje. Praėjus kelioms dienoms po to renginio, kurio dalyviai irgi nesilaikė valdžios nurodytų profilaktikos priemonių, šalyje smarkiai padaugėjo naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hans

Hans portretas
Prieš savaitę buvo Štutgarte.kai spardomi pareigūnai .deginamos mašinos dabar vadinasi vakarėliai?keista

Anonimas

Anonimas portretas
Ten tvarkos nebebus, is keturiu du juodi. Prazuve...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių