Policija: per šaudymo incidentą Denveryje sužeista 10 žmonių, įtariamasis sulaikytas

  • Teksto dydis:

JAV Kolorado valstijoje, Denveryje, naktį iš pirmadienio į antradienį įvykus šaudymo incidentui buvo sužeista dešimt žmonių, pranešė vietos policija, pridūrusi, kad įtariamasis buvo sulaikytas.

Tai įvyko toje vietoje, kur krepšinio sirgaliai šventė savo miesto klubo „Nuggets“ iškovotą trofėjų stipriausioje pasaulyje krepšinio lygoje NBA.

Denverio policijos departamento pranešime nurodoma, kad šūviai buvo paleisti apie 30 minučių po vidurnakčio vietos (9 val. 30 min. Lietuvos) laiku – praėjus maždaug trims su puse valandos po rungtynių pabaigos. Priduriama, kad trijų sužeistųjų būklė buvo kritinė.

Tuo metu įtariamasis kartu su dar šešiais žmonėmis patyrė, kaip manoma, pavojaus gyvybei nekeliančius sužeidimus.

Incidentas įvyko maždaug už kilometro nuo arenos „Ball“, kur Denverio „Nuggets“ pirmadienio vakarą lemiamose serijos iki 4 pergalių rungtynėse nugalėjo Majamio „Heat“.

„Dėl ko kilo šis konfliktas, kurio metu buvo paleisti šūviai, šiuo metu vis dar tiriama, – sakė policijos atstovas Dougas Schepmanas (Dagas Šepmanas). – Tai įvyko toje teritorijoje, kur naktį buvo didžiausias švenčiančių žmonių susibūrimas.“

Teritorija buvo aptverta, o įvykio vietoje buvo matyti daiktinių įrodymų žymekliai.

Policijos atstovas teigė, kad minimoje teritorijoje buvo susirinkusi nedidelė minia, tačiau, pasak jo, šaudymo metu ji jau buvo gerokai praretėjusi. Jis pridūrė, kad šaudyta buvo toje vietoje, kur po rungtynių iš barų galėjo išeiti daug žmonių.

Policija apklausė liudininkus, o D. Schepmanas vykstantį tyrimą apibūdino kaip plataus masto.


Šiame straipsnyje: Denverisšaudymasaukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių