Tragedija pasibaigęs Singapūro oro linijų skrydis: keleiviai rėžėsi į lubas, galvomis paliko žymes

  • Teksto dydis:

Per skrydį iš Londono į Singapūrą lėktuvui patyrus „stiprią turbulenciją“ 73 metų britas mirė, dar dešimtys buvo sužeisti. Keleiviai pasakojo, kad žmonės dėl turbulencijos galvomis trenkėsi į lubas, pranešė „Sky News“.

„Singapore Airlines“ skrydis SQ321 iš Londono Hitrou oro uosto buvo priverstas skubiai leistis Bankoke, nes „kelyje patyrė didelę turbulenciją“.

Septyni žmonės buvo sunkiai sužeisti, o kiti patyrė lengvus sužalojimus – daugiausia galvos, sakė Tailando oro uosto vadovas.

73 metų britas, sirgęs širdies liga, mirė. Manoma, kad vyrą ištiko širdies smūgis. Jis keliavo su žmona, kuri buvo išvežta į ligoninę.

Lėktuvas pakilo pirmadienį, 22.38 val. (Jungtinės Karalystės laiku), ir nusileido Bankoke antradienį, 15.45 val., vietos laiku.

28-erių keleivis Dzafranas Azmiras apibūdino chaosą lėktuve.

„Staiga orlaivis pakrypo aukštyn ir ėmė drebėti, todėl pradėjau ruoštis tam, kas įvyks“, – sakė jis.

Daug žmonių buvo sužeisti, įskaitant ir skrydžio palydovus, kurie buvo stoiški ir padarė viską, ką galėjo.

„Labai staiga įvyko dramatiškas krytis, todėl visi, sėdintys ir neprisisegę saugos diržų, rėžėsi į lubas. Kai kurie žmonės galvomis atsitrenkė į bagažo kabinas ir jas įlenkė“, – pridūrė D. Azmiras.

Kitas keleivis Andrew Daviesas BBC pasakojo, kad skrydžio palydovai padarė viską, ką galėjo.

„Viena „Singapore Airlines“ įgulos narė sakė, kad tai buvo pats blogiausias skrydis per jos 30 skraidymo metų“, – sakė A. Daviesas.

„Per tas kelias sekundes, kai lėktuvas krito, pasigirdo baisus riksmas kažkas panašaus į trenksmą“, – kalbėjo vyras.

Vyras pasakojo matęs sužeistus keleivius.

„Tiek daug sužeistų žmonių – galvos žaizdos, kraujuojančios ausys“, – pasakojo jis.

„Daug žmonių buvo sužeisti, įskaitant ir skrydžio palydovus, kurie buvo stoiški ir padarė viską, ką galėjo“, – pridūrė tragiško skrydžio keleivis.

Bankoko Suvarnabhumi oro uosto vadovo Kittipongo Kittikachorno teigimu, staigi turbulencija užklupo keleivius valgant pusryčius.

„Singapore Airlines“ reiškia gilią užuojautą žuvusiojo šeimai. Labai atsiprašome už trauminę patirtį, kurią patyrė mūsų keleiviai ir įgulos nariai per šį skrydį. Šiuo sunkiu metu teikiame visą reikalingą pagalbą“, – feisbuke rašė „Singapore Airlines“ atstovai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gina

Gina portretas
Neįdomus faktas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių