Ukrainiečiai skelbia surengę sprogdinimą ant geležinkelio tilto Rusijoje

  • Teksto dydis:

Ukrainos karinė žvalgyba pirmadienį pranešė, kad Rusijoje buvo susprogdintas geležinkelio tiltas ir paralyžiuotas traukinių eismas.

Jos pranešime socialiniame tinkle „Telegram“ patvirtinama, kad buvo susprogdintas geležinkelio tiltas per Čapajevkos upę Samaros srityje Rusijoje.

Kaip pranešama, pirmadienį apie 6 val. ryto įvykus sprogimui buvo pažeistos tilto konstrukcijos.

„Ši geležinkelio linija buvo naudojama valstybės agresorės kariniams kroviniams gabenti“, – sakoma Ukrainos karinės žvalgybos pranešime.

„Atsižvelgiant į geležinkelio tilto sugadinimo pobūdį, juo naudotis dar ilgai nebus galima“, – priduriama jame.

Traukinių eismas šioje atkarpoje kol kas sustabdytas.

Tuo metu Rusijos naujienų agentūros, remdamosi gelbėjimo tarnybomis, sakė, kad Rusijos Samaros regione po sprogimo ant tilto buvo sustabdytas geležinkelio eismas.

Incidentą sukėlė „neįgaliotų asmenų įsikišimas“, teigiama geležinkelių bendrovės pranešime, kuriame priduriama, kad dėl to niekas nenukentėjo.

„Traukinių eismas šioje atkarpoje kol kas sustabdytas“, – nurodoma pranešime.

„Sprogstamasis užtaisas apgadino vieną geležinkelio tilto atramą“, – sakė oficialiosios naujienų agentūros TASS cituojamas šaltinis gelbėjimo tarnybose.

Po to, kai Maskva 2022 metų vasarį pradėjo didelio masto karinę invaziją į Ukrainą, prieš Rusijos geležinkelių tinklą buvo surengta virtinė sabotažo aktų.


Šiame straipsnyje: geležinkelio tiltasRusijasprogimastraukinių eismaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių