Iš Ukrainos grįžęs rusas „veteranas“ apšaudė būrį vaikų, vieną sužeidė

  • Teksto dydis:

Prie Volgogrado esančiame Ugolsko kaime 48-ių metų vyras iš karabino ir pistoleto apšaudė grupę vaikų. Dvylikos metų berniukui peršauta koja.

Kaip pranešė vietos žiniasklaida, šaulys suimtas, o bylos dokumentai perduoti karinei prokuratūrai. Pasak liudininkų, būrys devynių – 13 metų vaikų vaikštinėjo kaime, garsiai klausydami muzikos. Iš vieno namo išėjo atostogų iš fronto grįžęs Ukrainos karo „veteranas“ ir jo brolis (taip pat kariavęs Ukrainoje) ir užsitaisė šautuvą.

Vaikams ėmus bėgti, jis atidengė ugnį pavymui. Vienam berniukui kulka pataikė į koją, papasakojo į nusikaltimo vietą atskubėjusi motina.

Pranešimas apie nusikaltimą sulaukė šimtų komentarų naujienų portale V1.ru. Kai kurie skaitytojai niūriai juokavo, kad apie nusikaltimą pranešę žurnalistai ir apšaudyti vaikai dabar bus teisiami „už armijos diskreditavimą“.

Pastaraisiais metais regioninėje Rusijos žiniasklaidoje gausu pranešimų apie smurtaujančius „specialiosios karinės operacijos veteranus“. Visuomenės pasipiktinimą kelia tai, kad šie žmonės laikomi „neliečiamais didvyriais“ ir teisėsauga paprastai nutraukia jų nusikaltimų tyrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
USA susišaudymai gatvėse, prekybos centruose ar kitose viešose vietose kasdienis - normalus reiškinys, tik kodėl LT geltonoji presssa apie tai nerašo?

Apgailėtinas vaizdelis

Apgailėtinas vaizdelis portretas
Niekalus ir mela skleidžia. Kijevo naciai kasdien žudo civilius ir vaikus, tačiau rašyti apie tai tabu. Mankurtų svajonė ši rašliava.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių