Ukrainos miestuose – naujos atakos: sprogimai vėl griaudi ir Kyjive

  • Teksto dydis:

Antradienio, spalio 18 dienos, rytą Kyjivo Desnianskio rajone nugriaudėjo sprogimai, rašo UNIAN.

Per ataką buvo apgadintas ypatingos svarbos infrastruktūros objektas. Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė sostinės meras Vitalijus Kličko.

„Kijeve ryte – vėl sprogimai. Šį kartą Desnianskio rajone esantis ypatingos infrastruktūros objektas. Daugiau informacijos bus vėliau“, – sakė jis.

Po sprogimo kilo didelio masto gaisras, dingo elektra.

Pirminiais duomenimis, okupantai surengė tris atakas prieš elektros tiekimo objektą kairiajame Kyjivo krante, pranešė Ukrainos prezidento kanceliarija.

Taip pat Rusijos kariuomenė antradienį įvykdė ir kitų Ukrainos miestų puolimus. Keli sprogimai įvyko Charkive.

„Charkivas – apšaudytas. Per penkias minutes mieste nugriaudėjo dvi sprogimų serijos. Pirminiais duomenimis, atakuojama miesto pramonės įmonės teritorija“, – kalbėjo Charkivo meras Igoris Terekhovas.

Jis pranešė, kad dėl apšaudymo laikinai sustabdytas traukinių eismas. Taip pat socialiniuose tinkluose plinta nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose matyti dūmai po galimų atakų į Dnipre. Kaip teigiama, rusų kariai paleido dvi raketas į energetikos infrastruktūros objektą. Regione susiduriama su problemomis dėl vandens ir elektros tiekimo.

Kilo gaisras, yra rimtų nuostolių. Dnipro, Sinelnikovės ir Vasilkovkos vietovės liko be elektros. Buvo atjungta viena iš Dniprovodo kanalo siurblinių. Kairiajame miesto krante trūksta vandens. Visos tarnybos pradės darbą, kai tik praeis naujų atakų pavojus.

Taip pat informuojama apie sprogimus ir elektros energijos tiekimo sutrikimus Žitomire.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeKyjivassprogimainaujos atakos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių