Lietuvos futbole – skaudi nelaimė: per rungtynes susižeidė ir kūno nebevaldo 32-ejų žaidėjas

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbole – skaudi nelaimė. Žaisdamas LFF antrojoje lygoje šeštadienį sunkią traumą patyrė 32-ejų metų futbolininkas Gajus Kulbis.

Per rungtynes futbolo klubo „TransInvest“ žaidėjas G. Kulbis krito ant žemės, trenkė galvą į dirbtinę dangą ir nebegalėjo valdyti kūno.

Žaidėjas buvo išgabentas į Lazdynų ligoninę, kur jam buvo padarytas rentgenas. Rentgenas lūžių neparodė, tačiau magnetinis rezonansas parodė, jog futbolininkui yra nutrauktų nervų ir pažeidimų kaklo srityje.

Vyrą medikai operavo 8 val., buvo sukelta dirbtinė koma, dabar Gajus yra pabudęs, tačiau prijungtas prie aparatų ir kūno nebevaldo.

Futbolo bendruomenė kreipėsi į žmones ir prašo pagalbos jaunam vyrui ir jo šeimai.

 

 

„Sveiki visi, šį kartą pranešimas nebus apie smagius dalykus, pergales, pasiekimus II lygoje, viskas kur kas rimčiau, ant plauko kabo žmogaus sveikata bei jo gyvenimas. Dalis žmonių žinote, kas nutiko vakar dienos rungtynėse su FM „Ateitis“, kita dalis ne, todėl supažindinsime jus su situacija bei paprašysime pagalbos.

Vakar dienos rungtynėse su FM „Ateitis“ mūsų klubo žaidėjas Gajus Kulbis po minimalaus susidūrimo krito ant žemės ir trenkė galvą į dirbtinę dangą, nukritęs ant žemės nevaldė kūno, supratome, kad viskas yra labai rimta, žaidėjas buvo išgabentas į Lazdynų ligoninę, kur jam buvo padarytas rentgenas, jisai lūžių neparodė, tačiau magnetinis rezonansas parodė, jog yra nutrauktų nervų bei pažeidimų kaklo srityje. Naktį 8 valandas vyko operacija, buvo sukelta dirbtinė koma, dabar Gajus yra pabudęs, tačiau prijungtas prie aparatų, jaučia lietimą rankose, bet atsakyti gali tik akimis. Operacijos rezultatų kol kas neturime, bet turime tikėti, jog viskas bus gerai, ir po ilgų reabilitacijos metų Gajus sugebės atsigauti.

Gajus su drauge augina mažą dukrytę, todėl šeimai dabar, neabejotinai, bus reikalinga pagalba. Kas galite prisidėti, bent simboline suma, prisidėkime prie Gajaus sveikatos“, – skaudžią situaciją nušvietė futbolo klubas „TransInvest“.

Gajaus gyvenimo draugės sąskaita:

JUSTINA ŠAFRANOVIČIŪTĖ LT217300010122613013

„Gajau, laikykis ir grįžk į normalų gyvenimą!“, – gražiu linkėjimu baigia įrašą futbolo klubas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Sportas - sveikata !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių