D. Banevič – apie kelią link Paryžiaus olimpinių žaidynių: pasiilgdavau Lietuvos

  • Teksto dydis:

Dominika Banevič prieš porą metų įsiveržė į Lietuvos sporto elitą ir tikrai nesiruošia sustoti. Jau greitai startuos pirmosiose savo žaidynėse. O tikslas jose – laimėti apdovanojimą.

Praėjusiais metais Lietuvos breiko pažiba ne tik iškovojo vietą Paryžiuje, bet ir tapo pasaulio čempione. Be to, buvo pripažinta ir Lietuvos metų sportininke.

„Procesas visą laiką vyksta. Aš treniruojuosi kiekvieną dieną ir visą laiką kažką naujo sukuriu. Mini detalę padarau prie seno judesio. Tai visą laiką procesas vyksta ir niekada nestoviu vietoje – tobulėju, tai, aišku, bus naujų judesių“, – sakė D. Banevič.

D. Banevič yra jauniausia Lietuvos rinktinės narė. Ji visai neseniai atšventė vos 17-ąjį gimtadienį. Tiesa, praėjusiais metais į šalį parvežusi Paryžiaus žaidynių kelialapį, ji kalbėjo, kad į Prancūziją vyksta parodyti, kad yra viena geriausių breiko šokėjų pasaulyje.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Būti ant podiumo – toks tikslas, aišku, yra dabar. Dabar ties tuo dirbsiu visiškai susikoncentravusi“, – tada sakė D. Banevič.

Dominika, prieš išvykdama į žaidynes, prisipažino, kad kelias link Paryžiaus buvo tikrai sunkus. Tačiau kelialapio iškovojimas buvo pagrindinis praėjusių metų tikslas. 

„Praeitais metais, kai reikėjo važinėti kiekvieną mėnesį – kartą ar du, į čempionatus, kad rinkčiau taškus, kartais būdavo toks jausmas, kad pasiilgstu Lietuvos. Norėdavosi ilgiau pabūti namie, kad treniruočiausi ir daugiau laiko skirčiau pačiam procesui“, – kalbėjo sportininkė.

Jaunoji Lietuvos breiko pažiba prisipažįsta, kad pasiruošimas Paryžiaus žaidynėms buvo itin intensyvus. Tačiau, kai sako pati Dominika, treniruotės jai patinka. „Man vasara asocijuojasi ne su atostogomis, o su treniruotėmis. Kai mokykloje būdavo atostogos, tai aš turėdavau daugiau laiko treniruotėms. Nuo ryto iki vakaro leisdavau laiką salėje, ir man tai būdavo labai geras jausmas, nes saulė šviečia – salėje gražu“, – pasakojo ji.

D. Banevič kartu su geriausiais pasaulio breiko atstovais savo kovas pradės Paryžiaus žaidynių pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mūsų

Mūsų  portretas
šaunuolė..

Linkiu

Linkiu portretas
Nuostabaus pasirodymo ir Olimpinio Medalio !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių