D. Rapšys – pasaulio plaukimo vicečempionas!

  • Teksto dydis:

Dohoje tęsiasi pasaulio plaukimo čempionatas. Antradienio vakarą finaluose plaukė ir du Lietuvos sportininkai – Danas Rapšys (Šiaulių plaukimo centras „Delfinas“) ir Kotryna Teterevkova (Sostinės sporto centras).

Danas Rapšys vyrų 200 m plaukimo laisvu stiliumi finale iškovojo pirmąjį karjeroje pasaulio čempionato (50 m baseine) medalį. 28-erių panevėžietis distanciją įveikė kiek lėčiau nei pusfinalyje – per 1 min. 45,05 sek., finišavo antras ir pelnė sidabrą.

Už lietuvį finale vos 0,3 sek. greitesnis buvo Pietų Korėjos atstovas Sunwoo Hwangas (1 min. 44,75 sek.). Bronza atiteko amerikiečiui Luke Hobsonui (1 min. 45,26 sek.).

„Kai iškovoji aukso medalį 2019 metais, bet neoficialiai – aš jį kaip ir turiu širdyje, tai dabar tas sidabras yra kitoks. Bet vis tiek finalas yra finalas, viskas kitaip. Kaip tik šnekėjome su plaukikais, sakom, čia visada bus kitaip negu pusfinalyje arba ryte. Mačiau (varžovą), kad šalia, bet distancijos gale jaučiau, kad labai nelengva, bet medalis yra medalis“, – iškart po finišo kalbėjo D.Rapšys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bravo

Bravo portretas
Sveikinimai ir pagarba!...pagalvojus kiek išlieta prakaito,sveikatos,jėgų ....džiugu,labai ,ziurejome sulaike kvapa,ir bravo....

na

na portretas
šaunuolis ir dar kartą šaunuolis...nors viena gera žinia, o tai vis Ukraina ukraina...jau net gali pradėti sapnuoti tą Ukrainą...

Valio valio

Valio valio portretas
Yra dar siekiančių ir pasiekiančių jaunuolių. Ne visi apsnūdę, savam mėšle patenkinti sėdi. Džiaugiuosi už šį plaukiką ir už kitus sportininkus. Sėkmės jam ir kitiems.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių