E. Stanioniui atlikta neplanuota operacija: kai gydytojai leis, pradėsiu pasiruošimą kovai

  • Teksto dydis:

Pirmasis mūsų šalies istorijoje pasaulio bokso čempionas kaunietis Eimantas Stanionis feisbuke pranešė, kad jo sporto planus sutrikdė neplanuota operacija.

„Labai retai tenka skųstis skausmais, tačiau vakar pajutęs itin skausmingą maudimą dešinėje pusėje, skubiai pasitikrinus kraują ir atlikus ultragarso tyrimą, tapo aišku, kad reikalinga apendicito operacija, kuri vakar vėlai vakare buvo atlikta Kauno klinikose.

Šiandien jau esu namie, o mano vadybininkas nedelsiant pateikė prašymą atidėti kovą. Kovos data paaiškės kelių dienų bėgyje. Tai bus greičiausiai balandį. Aš dvi tris savaites turiu kūnui leisti pailsėti be sporto. Kai daktarai duos leidimą sportuotu pilnu pajėgumu, iškart išvyksiu į JAV ir pradėsiu pasiruošimą kovai“, – šeštadienio vakarą socialiniame tinkle paskelbė čempionas ir nepamiršo padėkoti juo besirūpinusiais medikais.

Praėjusių metų balandžio 17 d. E. Stanionis 12 raundų kovoje įveikė rusą Radžhabą Butajevą ir tapo WBA pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgis

Jurgis portretas
Sveikata- brangiasias turtas. Tai linkiu pasveikti.

2 :)

2 :) portretas
Nereikia papildomų įrodymų, kad landsbergininkai- debilai. Bet- ačiū

:)

:) portretas
Plokščiažemiai, fas! Skiepų pasekmė, buvo aišku, kad paskiepytus ištiks apendicitas, ar ne?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių