Po netikėtos nesėkmės „Atlanto“ treneris pratrūko kritika

Po netikėto pralaimėjimo Pakruojyje Klaipėdos “Atlanto” treneris Konstantinas Sarsanija pripažino, kad komandos jaunimui sunku išlaikyti stabilumą, bet tuo pačiu jam pažėrė ir kritikos.

“Tai buvo ne mūsų diena. Viskas buvo ne taip – tai ne tie “getrai”, tai kažkodėl medikai vėlavo atvykti. Išėjome žaisti apsimiegoję, anksti praleidome įvartį. Antras kėlinys apskritai buvo katastrofa. Kiekvienas žaidėjas aikštėje darė, kas šovė į galvą”, – piktinosi K.Sarsanija.

“Žaidėme praktiškai be puolėjo. Trūko traumuoto Evaldo Razulio. Suteikėme šansą jaunimui, bet tuo jie nepasinaudojo. Įsitikinome, kad su jaunimu sunku stabiliai žaisti visą sezoną. Su visa pagarba “Kruojai” – norint kovoti dėl prizinių vietų jiems pralaimėti negalime, – dėstė “Atlanto” strategas. – Jauni žaidėjai galvoja, kad kol viskas gerai, jiems bus lengva. Tačiau žaidėjai buvo apsnūdę. Tereikėjo jiems pagalvėles išdalinti, kad geriau pamiegotų. Nesėkmė skaudi, bet ji privers nusileisti ant žemės.”

“Kruojos” treneris Aidas Dambrauskas džiaugėsi pergale: “Pasirinkome taktiką gintis nuo aikštės vidurio ir ji pasiteisino. Puikiai žinojome “Atlanto” žaidimo braižą. Nors klaipėdiečiams trūko E.Razulio, tokiai komandai vieno žaidėjo netektis neturėtų būti problema. Šiame mače viską nulėmė kėlinių pradžiose pelnyti ankstyvi mūsų įvarčiai. Pergalė saldi, nes ji iškovota prieš vieną iš lyderių namie, kur dažnai pralaimėdavome.”



NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA CHA CHA

CHA CHA CHA portretas
KIAUSINIAI MAISO,AI JAJAI

k

k portretas
Tai ka jus jaunimui neduodat žaisti, jaunimas kaip duhai tik kamuolius nešioja....

jo

jo portretas
nusileiskit ant zemes jus jokie lyderiai, maksimum 5 vieta,cia maksimum,kiausiniai jus,granitas jus padarytu,greiciau tas laikas kai tai bus,o kad bus 100%
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių