Skambus pareiškimas iš S. Maslobojevo priešininko: garantuoju nokautą, garantuoju ugnį

  • Teksto dydis:

Lapkričio 18 d. kovos menų sporto bendruomenės dėmesys bus nukreiptas tik į Lietuvą. Išskirtinio „KOK Mega Series „Hero‘s“ turnyro pagrindinėje vakaro kovoje susitiks KOK ir „Glory“ čempionas Sergėjus Maslobojevas-Kuvalda ir Anglijos čempionas Rhysas Brudenellis-Bruza.

R. Brudenellis turi įspūdingą profesionalių kovų rekordą – 17 pergalių, iš kurių 14 pasiektos nokautais, ir 2 pralaimėjimai. Kovotojas garsėja puikiais bokso įgūdžiais ir aštriais smūgiais. Jis pasiryžęs įrodyti savo vertę prieš Sergėjų, kuris savo ruožtu garsėja techniniu meistriškumu ir taktiniu mąstymu.

Nekantriai laukdamas dvikovos, Bruza siunčia žinutę: „Sveiki, čia Bruza iš Jungtinės Karalystės. Aš atskrisiu į gražiąją šalį – Lietuvą. Lapkričio 18 d. kovosiu KOK „Hero‘s“ prieš S. Maslobojevą. Esu pasiruošęs labiau negu reikia. Šįkart bus rimta kova, nė žingsnio atgal. Garantuoju nokautą, garantuoju ugnį. Pasirūpinkite, kad būtumėte ten ir stebėtumėte. Susitikime.“

Šie žodžiai neabejotinai kursto aistras ir didina intrigą prieš dvikovą, kuri bus ne tik psichologinis išbandymas, bet ir testas jų fiziniams gebėjimams. Tai ne tik galimybė pamatyti aukščiausio lygio sportininkus, bet ir proga pajusti, kas yra tikrieji kovos menai. Nepraleiskite progos būti šio įspūdingo renginio dalimi.

Bilietus galite įsigyti bilietai.lt, daugiau informacijos – bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romka

Romka portretas
Sekmes tau Bruza !!! Oi bus vel verkimo is "nuomoniu formuotojo".. :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių