Tradicinis kovotojų turnyras – galimybė sukaupti patirties

  • Teksto dydis:

Klubai „Dainralfas“ ir „Naglis Gym“ surengė jau 20-ąjį turnyrą „Fighter Road“, skirtą kovos menų mėgėjams, norintiems sukaupti daugiau patirties prieš žengiant į aukštesnio lygio išbandymų ringą.

„Varžovų poras sudarome atsižvelgdami į jų amžių, sportinį parengtumą, meistriškumą, kad dvikovos nebūtų, kaip sakoma, į vienus vartus“, – teigė „Naglio Gym“ vadovas ir treneris Jordanas Poškaitis.

„Fighter Road-20“ turnyre dalyvavo ne vien Kauno, bet ir kitų šalies miestų klubų atstovai, tarp jų jauniausi – 11–12 metų. Sportininkai kovojo pagal bokso ir K-1 taisykles.

Pergales šventė Armandas Maknys (klubas „One Blood“), Jaunius Kaminskas, Kajus Zmejauskas ir Armandas Daukša (visi – „Cunamis“), Ilja Švoragas, Tadas Tamulevičius, Tadas Baltrušaitis ir Stiopa Janavičius (visi – „Dainralfas“), Jonas Juodeika („Naglis Gym“), Benas Toliušis, Julius Baštunovas ir Titas Čiapskis (visi – „Fight Gang“), Evaldas Kurmanskis („Plungė MMA Knight") ir Elvinas Alijevas („Grifas“).

Organizatorių nuotr.

Lygiosios užfiksuotos per Emilio Norvaišo („Plungė MMA Knight“) ir K. Zmejausko („Cunamis“), Kajaus Jovaišos („Dainralfas“) ir Miroslavo Zagorskio („Dainralfas“), S. Janavičiaus („Dainralfas“) ir Edgaro Jurevičiaus („Vilkas“), Orlando Aleksandravičiaus („Dainralfas“) ir Tajaus Kontrimo („Plungė MMA Knight“), Tomo Pockevičiaus („Dainralfas“) ir Armono Stulginsko („Fight Gang“), Dovydo Strelčiūno („Dainralfas“) ir Beno Savičiaus („One Blood“), Augustino Markevičiaus („Dainralfas“) ir Armino Butkevičiaus („Fight Gang“), Luko Lapinsko („Dainralfas“) ir Ernesto Ostaševskio („Cunamis“) akistatas.

Techniškiausiais kovotojais išrinkti S. Janavičius („Dainralfas“), T. Čiapskis („Fight Gang“) ir A. Daukša („Cunamis“).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių