K. Maksvytis tikisi sėkmingo žygio

  • Teksto dydis:

„Surinkome gana neblogą sudėtį. Bus smagu dar geriau susipažinti su Lietuvos talentais“, – sakė vyrų krepšinio rinktinės strategas Kazys Maksvytis, vadovaujantis ir rezervinei komandai.

Trylika krepšininkų pradėjo rezervinės ekipos treniruočių stovyklą Druskininkuose.

K. Maskvyčio ir jo kolegų Dariaus Songailos, Dainiaus Šalengos, Mindaugo Noreikos, Deivido Rinkevičiaus rengiamose pratybose dalyvauja Augustas Marčiulionis, Marius Valinskas, Ignas Sargiūnas, Laurynas Beliauskas, Martynas Arlauskas, Lukas Kreišmontas, Paulius Danusevičius, Rytis Petraitis, Eimantas Bendžius, Ąžuolas Tubelis, Einaras Tubutis, Dovydas Romančenko ir Marekas Blaževičius.

„Geras derinys“, – teigė 34-erių E. Bendžius ir pridūrė, kad ne vien jis sieks tikslo prisijungti prie pagrindinės rinktinės.

K. Maksvytis yra patvirtinęs, kad bent du ar trys rezervinės ekipos žaidėjai papildys nacionalinę komandą, kurios laukia ikiolimpinis atrankos turnyras Puerto Rike.

Pastangos: 34-erių E. Bendžius (nuotr. kairėje) ir 23-ejų M. Arlauskas žvaliai dirbo treniruoklių salėje. / ltu.basketball nuotr.

„Treniruotis Į Druskininkus atvykdavome su jaunimu, vėliau mums neblogai sekdavosi pasaulio ir Europos čempionatuose. Tikiuosi, tradicija tęsis, – kalbėjo K. Maksvytis. – Malonu dirbti su ambicingais, motyvuotais krepšininkais. Tikiuosi, kad gera pradžia turės pozityvios įtakos tolesniam mūsų pasiruošimui ir nueisime iki galo.“

Numatytos trejos rezervininkų kontrolinės rungtynės su Libano ekipa (10 d. Jonavoje, 12 d. – Kėdainiuose ir 14 d. – Panevėžyje).

Kandidatai į pagrindinę rinktinę rinksis birželio 16-ąją Palangoje, o 23 d. Vilniuje ir 25 d. Liublianoje išmėgins jėgas su Slovėnijos krepšininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
jus dar tikyte,as ne

Joo

Joo portretas
Neramu dėl pirmos komandos. Nebus Valančiūno. Jokubaitis, Brazdeikis, Grigonis savo komandose mažai žaidžia. Žalgiriečiai sėdę su forma. Kas žais?

Anonimas

Anonimas portretas
g a l REIKEJO geriau PAGALVOTI, kad nesikirstu transliacija su LKLo finalais, liurbiai ??????
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių