L. Uleckas atstovaus „Šiauliams“

  • Teksto dydis:

Komplektacijos darbus tęsiantys „Šiauliai“ į savo gretas pasikvietė 24-erių metų gynėją Luką Ulecką. Su triskart LKL čempionu sudaryta vienerių metų sutartis.

„Į Šiaulius atvyksta vis dar jaunas ir alkanas, bet tuo pačiu nemažą patirtį sukaupęs žaidėjas, – papildymą pristatė komandos vyr. treneris Žydrūnas Urbonas. – Neabejoju, kad be taiklių Luko tritaškių, jo krepšinio suvokimas ir situacijų skaitymas bus vieni pagrindinių ginklų padedant siekti pergalių mūsų komandoje.“

Ketverius pastaruosius metus Vilniaus „Ryto“ ekipoje praleidęs marijampolietis praėjusį sezoną vietiniame čempionate rinko po 6,1 taško, sugriebdavo po 3,3 kamuolio bei atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

FIBA Čempionų lygoje 199 cm ūgio krepšininko statistiniai rodikliai buvo geresni – 7,5 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 10,3 naudingumo balo per rungtynes.

„Su Luku esame puikiai pažįstami, kadangi teko ne vienerius metus kartu dirbti jaunimo rinktinėse. Tai labai talentingas, kovingas ir gero charakterio žmogus, – apie atvykstantį žaidėją kalbėjo trenerio asistentas Vaidas Pauliukėnas. – Šiauliuose jis turės puikų šansą iš naujo įrodyti savo vertę bei mėgautis krepšiniu.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kadaise buvo stipri komanda

kadaise buvo stipri komanda portretas
dabar tik trupinius nuo grindų rankioja
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių