Naujasis Kauno „Žalgirio“ treneris jau atvyko į Lietuvą

  • Teksto dydis:

„Naujasis Kauno „Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri jau pasiekė Lietuvą!“ – pranešė klubas.

Krepšinio klubas nuotraukas iš atvykimo paviešino socialiniuose tinkluose.

Naujasis „Žalgirio“ vairininkas A. Trinchieri paskutinius trejus metus treniravo Miuncheno „Bayern“ ekipą. Anksčiau jis taip pat treniravo Belgrado „Partizan“, Bambergo „Brose Baskets“, Kazanės „Unics“, keletą Italijos klubų bei Graikijos vyrų krepšinio rinktinę.

Eurolygoje specialistas dirbo aštuonis sezonus, o 2021-aisiais ir 2022-aisiais jo vadovaujamas Miuncheno „Bayern“ pateko į Eurolygos atkrintamąsias, o kartą buvo arti finalinio ketverto.

2014-aisiais 55-erių italas buvo išrinktas geriausiu Europos taurės treneriu, o titulus iškovojo visose šalyse, kuriose jam teko dirbti.

Sutartis su A. Trinchieri sudaryta iki 2024–2025 m. sezono pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kitas

kitas portretas
Jo,Kurtinatį pamiršo,nes svetimi arčiau mūsų.Kokie pinigai Maksvyčiui,jus turi savo atlyginimą atiduoti,nes apšiko Žalgirį,sirgalius kartu su savo auklėtiniu Ule.Jie turi kauniečiams bilietus nupirkti.Neatliko darbo,o turi išmokėti komanda.Tai šlykštus savanaudis.

pažiūrėsim kas geriau traukia

pažiūrėsim kas geriau traukia portretas
fiatas pakeitė moskvičių

kaunietis

kaunietis portretas
Gėda Lietuvos sporto biurokratam, Žalgirio komandos vadovybei, kad Lietuva turėdama savų gerų trenerių ir žaidėjų renka iš turtingesnių komandų išmėžtus trenerius ir juodašiknius žaidėjus!!!!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių