Pirmą Eurolygos ratą „Žalgiris“ užbaigė pralaimėjimu

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ (5-12) pirmą Eurolygos reguliariojo sezono ratą užbaigė pralaimėjimu namuose. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 70:78 (18:16, 15:16, 16:29, 21:17) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ (10-7) ekipai.

Idealaus perdavimo po krepšiu sulaukė ir pirmuosius komandos taškus pelnė Rolandas Šmitas, o tris tritaškius vieną po kito taikliai paleido Edmondas Sumneris – 11:6. Tritaškį smeigė Edgaras Ulanovas, Austinas Hollinsas sumetė du baudų metimus, o dvitaškiu pasižymėjo Lukas Lekavičius – 18:16.

Aštrų reidą po krepšiu surengė ir baudos metimą realizavo E.Sumneris, o pirmuosius savo taškus dvitaškiais pelnė Keenanas Evansas ir Laurynas Birutis – 25:25. L.Birutis pasižymėjo dar dviem taškais, keturis surinko K.Evansas, o Dovydas Giedraitis realizavo du baudų metimus – 33:32.

L.Birutis pataisė netikslų komandos draugo metimą, K.Evansas sumetė tris baudų metimus, E.Sumneris dar kartą sėkmingai įsiveržė į baudos aikštelę, o dvitaškį įmetė E.Ulanovas – 42:45. Puikiai po varžovų krepšiu palindo D.Giedraitis, tris taškus pridėjo K.Evansas, du įsirašė Kevarriusas Hayesas, bet varžovai sužaidė puikią atkarpą ir žalgiriečiai prarado iniciatyvą – 49:61.

R.Šmitas pelnė keturis taškus iš eilės, D.Giedraitis ir E.Ulanovas smeigė po tritaškį, K.Evansas pasižymėjo dar vienu dvitaškiu, o L.Birutis įdėjo iš viršaus – 63:69. Brady Manekas taikliai metė iš toli, K.Evansas surinko dar keturis taškus, bet nuo pralaimėjimo tai neišgelbėjo – 70:78.

„Žalgiris“: K.Evansas 18, E.Sumneris 14, E.Ulanovas 8 (7 atk. kam., 2 per. kam.), L.Birutis 8 (9 atk. kam.), D.Giedraitis 7 (2 per. kam.), R.Šmitas 6, B.Manekas 3, A.Hollinsas 2, K.Hayesas 2, L.Lekavičius 2, T.Dimša 0, D.Lavrinovičius 0.

„Maccabi“: J.Nebo 22, T.Blattas 14, B.Colsonas 11, R.Sorkinas 11, L.Brownas 11.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sigis

sigis portretas
Priekį padėjėjai,jei pagrindinis treneris ne treneris.Jis tik LKL vidutiniokus gali treniruoti.Jis ne strategas,nevaldo komandos.Bus problemu ir rinktinėje.Ieškokit Kurtinaicio,va jis gudrus strategas

Rimas

Rimas portretas
Žemiau plintuso... Darbėnų strategas net neraudonuoja))

jo

jo portretas
Reikia keisti trenerių štabą ir ypač krapiką su saboniu. Prisiperka žaidėjų kuriuos reikia mokinti, bet nėra kam, nes nėra stiprių buvusių krepšininkų skirtingai nei buvo Šaro štabe - kokį krepšininką iš Daviso Songaila padarė, pats Šaras wolkupą perkvalifikavo, iš Pangoso krepšininką padarė ir t.t. ir pan. O kas dabar vyksta?
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių