Šventė Nemuno saloje: „Žalgiris“ sutriuškino dar vieną turkų klubą

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ (9-15) pasiekė skambiausią sezono pergalę Eurolygoje. Rekordus gerinę Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose 96:70 (34:14, 24:23, 18:22, 20:11) nustelbė Stambulo „Anadolu Efes“ (9-15).

Žalgiriečiai jau pirmajame kėlinyje įspūdingai uždavė toną, kai suvertė net 34 taškus bei įgijo 20 taškų persvarą (34:14). Tai – rezultatyviausias Kauno ekipos kėlinys per visą Eurolygos sezoną.

Iki šiol daugiausiai taškų „Žalgiris“ buvo pelnęs ketvirtajame mačo su Stambulo „Fenerbahče“ kėlinyje, kai suvertė 32 taškus.

Negana to, „Žalgiris“ pakartojo klubo rekordą, kai po pirmosios pusės sustojo ties 58 taškų atžyma (58:37). Pirmą sykį tiek pat taškų per pirmuosius du kėlinius žalgiriečiai buvo įmetę dar 2014 m. vasarį į Belgrado „Partizan“ krepšį.

E. Ovčarenko / BNS nuotr. 

Taip pat Kauno ekipa išskirstė net 27 rezultatyvius perdavimus, kas yra geriausias rezultatas per trejus metus.

Pastarąjį kartą daugiau kartų asistavęs „Žalgiris“ buvo 2020 m. gruodį mače su Stambulo „Fenerbahče“ – 31. Be to, pagerintas šio sezono rekordas, siekęs 25 perdavimus mače su „Fenerbahče“.

Ši pergalė leido žaliai baltiems pakilti į 15 poziciją  turnyrinėje lentelėje, aplenkiant „Anadolu Efes“, kurie turi prastesnį tarpusavio balansą, kadangi namuose laimėjo per pratęsimą 86:82.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chi - juokas

chi - juokas portretas
Turkai turbūt užmiršo, kad žaidžia futbolą, o ne krepšinį - taip nepataikyti reikia sugebėti - čia ir yra visa Žalgirio žaidimo esmė

Padidinkite mazus atlyginimus zaidejams

Padidinkite mazus atlyginimus zaidejams portretas
Kauno meras draugas matijosaitis galetu uzdeti kauniecius zalgirio mokesciu ir skirtu pinigus zalgiriui. Pakeltu atlginimus ir geriau dirbti pradetu zaidejai. Nes kur matyta kad reiketu po antra darba tureti. Negi noretumete kad zaidejai kaip musu komunistui salies prezidentui nachaliavai reiketu ieskotis maisto ir zaidimu? Laikas zalgiriui pakelti i virsu! Kaunas!

Nu jo

Nu jo portretas
I 15 vieta...pakylo zalgiris.15 vieta!!!@autsaideriai juodi ir dar kazkas delto dziaugiasi?5 tegu 6 buna cia 15 ir aplodismentai...hahaha .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių