„Žalgiris“ patiesė „Monaco“ komandą ir tęsia kovą dėl atkrintamųjų

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ (16/15) krepšininkai iškovojo dar vieną svarbią pergalę Eurolygoje ir gera nata pradėjo dvigubą Eurolygos savaitę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 79:70 (28:19, 20:22, 17:12, 14:17) įveikė „AS Monaco“ (20/11)

Sėkmingą reidą po krepšiu surengė, vėliau greitą ataką dvitaškiu užbaigė ir tritaškį smeigė Isaiah Tayloras, penkis taškus surinko Ignas Brazdeikis, o Arnas Butkevičius taip pat surinko penkis iš eilės – 17:11. Vidutinio nuotolio metimą pataikė Edgaras Ulanovas, du tritaškius smeigė ir tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo Tomas Dimša, o kėlinį dvitaškiu uždarė A.Butkevičius – 28:19.

Keturis taškus iš eilės surinko Kevarriusas Hayesas, dėjimą iš viršaus atliko Achille Polonara, tritaškį įmetė I.Brazdeikis, o po dvitaškį įmetė I.Tayloras ir Laurynas Birutis – 41:32. Dar penkis taškus įmetė I.Brazdeikis, o reidą po krepšiu surengė T.Dimša – 48:41.

Dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Hayesas, Rolandas Šmitas taikliai metė iš toli, o du taškus baudos aikštelėje pelnė I.Brazdeikis – 56:48. L.Birutis du kartus įdėjo iš viršaus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 65:53.

Per keturias lemiamo ketvirčio minutes Kauno komandos gretose dvitaškiu pasižymėjo tik I.Brazdeikis, o skirtumas šiek tiek sumažėjo – 67:60. L.Birutis pataisė netikslų komandos draugo metimą ir realizavo du baudų metimus, dar penkis taškus surinko I.Brazdeikis, o A.Butkevičius paleido taiklų tritaškį – 79:70.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 22 (5 atk. kam., 2 per. kam.), A.Butkevičius 10 (5 rez. perd., 2 per. kam.), L.Birutis 22, I.Tayloras 9 (4 rez. perd., 3 per. kam.), T.Dimša 9, K.Hayesas 7 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 5, R.Šmitas 3, E.Ulanovas 2 (4 rez. perd., 2 per. kam.), A.Polonara 2 (2 blk.).

„AS Monaco“: J.Loydas 13, D.Motiejūnas 13.


Šiame straipsnyje: EurolygaKauno ŽalgirisMonaco

NAUJAUSI KOMENTARAI

UPS

UPS portretas
Prieš tai pora rungtynių pralošė, rašė visi reik Maksvytį keisti,rašiau pasiūlykit ką nors geresnio,o ŽALGIRĮ su pergale...

vilius

vilius portretas
šaunuoliai žalgiriečiai,PAGARBA, ir toliau taip žaiskit

sirgalius

sirgalius portretas
Rungtynės buvo tikrai azartiškos.Kovojo vyrai ir pelnytai laimėjo su kuom Juos ir sveikinu.Beje rungtynes žiurėjau išjungęs garsą - užkniso tas debiliškas vauksėjimas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių