„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: kiekvieną mėnesį – nauji aktualiausi pasiūlymai

  • Teksto dydis:

Nuo šiol „Eurovaistinė“ kas mėnesį klientams pristatys naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

„Žodis „sveikas“ – vienas iš svarbiausių mūsų veikloje, nes būtent dėl savo sveikatos ir geros savijautos gyventojai dažniausiai kreipiasi į vaistininkus. Nors klientai itin vertina vaistininkų patarimus gerai savijautai Šiandieninėje ekonominėje situacijoje gera kaina klientui svarbesnė nei bet kada. „Eurovaistinė“ visuomet klientams siūlė gausų akcijų kiekį, o nuo šiol keičiame savo komunikaciją ir vietoj daugybės pasiūlymų kviečiame žmogų susitelkti į tai, ką aktualaus jam geriausia būtų įsigyti būtent šiandien“, – pasakoja „Eurovaistinės“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Kristina Gumauskienė.

Kuo namų vaistinėlę vertą pasipildyti  liepą?

Kiekvienas mėnuo ir sezonas yra lydimas skirtingų sveikatos problemų ir iššūkių, pastebi „Eurovaistinės“ vaistininkė Jovita Aleknienė:

„Kasmet liepos mėnesį tendencingai vaistinėse sulaukiame daugiau žmonių, besiskundžiančių sutrikusiu miego rėžimu, traumų skausmais, nesibaigiančia sezonine alergija, nagų grybeliu ar virškinimo sutrikimais. Taip pat pacientai dažniau vaistinių lentynose ieško apsaugos nuo saulės priemonių, veido priežiūros priemonių ir mikroelementų maisto papildų. Visos šios priemonės ir maisto papildai yra išties svarbūs mūsų organizmui šiuo sezonu, todėl malonu matyti, kad žmonės kasmet vis aktyviau patys teiraujasi jų“, – sako vaistininkė J. Aleknienė.

Nagų grybelis. Tai viena iš vasaros problemų, kylančių dėl atviros avalynės ar vaikščiojimo basomis viešomis vietomis. Lengvo ir vidutinio sunkumo grybelių sukeltas nagų ligas padeda gydyti vaistinis nagų lakas ONYTEC.

Sezoninė alergija. Pavasarį prasidedanti alergija žiedadulkėms gali tęstis iki pat rudens, taip pat dažniau galima susidurti su vabzdžių įgėlimo ar įkandimo sukeltomis reakcijomis. Alerginius simptomus kaip čiaudulys ir nosies varvėjimas padėtų numalšinti vaistinis preparatas TAVEGYL, o nuo vabzdžių įgėlimų sukeltos alerginės reakcijos padės PSILO-BALSAM.

Refliuksas. Dėl nesubalansuotos ir nereguliarios mitybos, streso bei žalingų įpročių vasarą žmones gali pradėti varginti gastroezofaginis refliuksas. Graužimą, deginimo pojūtį už krūtinkaulio ar viršutinėje pilvo dalyje gali numalšinti vaistinis preparatas ELFIMEST.

Traumų skausmai. Vasara – traumų metas. Užsiimdami aktyviomis veiklomis galime pasitempti sąnario raiščius, raumenis, sausgysles, patirti kūno dalių sumušimus. Šiems ir galvos, dantų bei mėnesinių skausmams malšinti yra skirtas vaistinis preparatas NALGESIN S.

Dehidratacija. Esant karštiems orams mes daugiau prakaituojame, o ypač užsiimdami aktyvia fizine veikla. Taip organizmas netenka mikroelementų, kuriuos labai svarbu atstatyti, norint palaikyti hidrataciją, išvengti mėšlungių ir nuovargio. Dėl to patariama reguliariai vartoti maisto papildus OLVEL MAGNIS 375 MG + B6 ir BIOCa+K+MG+Zn su vitaminu D.

Sutrikęs miego režimas. Vasarą gali sutrikti mūsų miego rėžimas, dėl ko vakare susiduriama su sunkumais užmiegant. Lengviau užmigti gali padėti maisto papildas OLVEL NEURO SLEEP su melatoninu, melisomis, valerijonais ir apyniais.

Iššūkiai odai, nagams ir plaukams. Vasarą dėl ultravioletinių saulės spindulių bei kitų išorinių pažeidėjų gali nusilpti mūsų oda, nagai ir plaukai. Jiems stiprinti patariama vartoti mineralinį silicio gelį su biotinu ir selenu SILICEA DIRECT.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Dabar vaistinės kaip parduotuvės siūlo visokiausius vaistus su niolaidom ,bet patys nepagalvojame ,kad vaistai tai ne saldainiai ir į vaistine eiti reikia eiti tik tada kada mes susirgom ,bet ne tada kada vaistinės kviečia su nuolaidom čia tesiog leidžia suprasti kad vaistinėm sunku išsilaikyti jei juose būna mažai sergančiu tad gerai pagalvokim ar mums tikrai to reikia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių