Baisogaliečiai apie planuojamą „Rheinmetall“ gamyklą: būsime pirmas taikinys

Grįžti į straipsnį

Patikslinimui

Patikslinimui portretas
Miestelis Vokietijoje Unterlüß (pavadinimas panašus į Unterlübbe)

Paieškojus

Paieškojus portretas
Vokietijoje per Google Maps galima rasti "Rheinmetall Wafen Munition" (Ginklų amunicija) gamyklą šalia Unterlübbe miestelio, panašiu atstumu kaip ir šalia Baisogalos. Tai greičiausiai jų praktika. Miestelis nemažas, bet gal ten gyvena tik ten dirbantys. Baisogalos gali būti panašus likimas.

kad to nebutu

kad to nebutu portretas
reikia išsirinkti lietuvišką valdzia ir kad nei vienas iš tu 141 nepapultu.Ir Prezidentas butu savas,beje kandidatas dabar tik vienas Vaitkus,visi kiti statytiniai,ir karo krankliai

Kęstas

Kęstas portretas
Žemažiūriška, tai tikrai. Kretingos rajono gyventojai nenori privataus vokiško karinio objekto jų kaimynystėje. (Vokietijos gynybos pramonės milžinė „Rheinmetall“ paskelbė apie planus gaminti ginklus Lietuvoje.) Statykite Vilniuje, žemėje, kurią neteisėtai užėmė Landsbergių šeima. Šitas su chemija ir metalais, o blogiausiu atveju, karinės isterijos įkarštyje, ir panaudotu radioaktyviu uranu dirbantis, projektas padidins mutacijų dažnį Vilniuje. Gal iš tų privilegijuotų išsigimėlių atsirinksime gabesnių, nes tai, ką dabar turime yra visiški naivuoliai. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Gal ne į temą

Gal ne į temą portretas
Pagarba Kauno dienai. Vienintelė spauda, kuri leidžia dar komentarus ir nerenka centų už straipsnių prenumeratą

Stasė

Stasė portretas
Straipsnis reklamuojantis gamyklą, o tikroji nuomonė komentaruose.

JONAS

JONAS portretas
Dabar kad būtu dėmesys svarbiem rinkimams jie naudojasi proga tokiai šūnybei teršti musu maža šali Manau jeigu išsirinksime ger prof E Vaitku jis sustabdys ta niekšiška nesamone Ta ryža iškrypėliu LGBT šaikos vade gryna bukagalvė konservu ir to idijoto ligoto Nausėdos daro lietuvai nuostolius kaip ir Gabriukas jo padėjėjas pridergė lietuvai dabar sprunka iš lietuvos pardavinėdamas mokyklas kurios jam nepriklauso o jums brangieji jankiu pakištuka VĖGELE IR GINKLU GAMYKLA

Rasa

Rasa portretas
Pone seniune jeigu sakai kad turi stoveti ar del savo kėdės šūda mali o jei turi tai savo kieme statyk

Vilnietis

Vilnietis portretas
Stasy tikrai turės impulsa ponulei milijonus uždirbs o tavo impulsas gali buti gerklitės VĖŽYS Tai impulsas tik vokietukam ir neterš savos vokietijos ir pavojus negrės ir gerai uždirbs Visur pikmoje eilėje naikina karo imunicijos sandėlius gamyklas kartu su visu miestu karo atveju

onute

onute portretas
Dar prieš nusigalabindamas senas KGBistas landzbirbys turi atkeršyti tautai kad karalium nepatvirtino O stalino laiku KGB labai žiauri buvo ko ir pasisėmė tu laiku KGBistai Grybovna ir Landzbergys

Kaunietė

Kaunietė portretas
Gerbiama Birute kaip medikė dar gaudaisi kad teršir net labai ir net mažus vaikus pasmerks ligom ar mirčiai bet kai moteri motina tai įpatingo durnumo tau labai reikia ginklu gal savo vaikelius ar anūkus vepla mokinsi žūdyti Švedai buvo neutrali šalis jiems jokie karai žūdimai negrėsė įsitaisius i valdžia Švedijoje scwabistam stojo i nato žudiku gauja tai dabar ginkluojasi kad savo valdžios niekšus išmoktu ginti ir kitus eit žudyti ko ir poniutė Birbutė nori jei būtina kaip ir narkomanui zelei žudyti ir ginklus gaminti O kodėl birute durniute nenori kad mokykla ar ligonine statytu Matyt poniutei kaip ir bukam bankiorui nuosėdai meile ukru banditus ginti eitum kariauti ir ju skarmala turbut lietuvoje pasikabinusi esi

Ta gamykla

Ta gamykla portretas
Valdo Black Rock. Jai nusišikti dėl taršos, dėl to kad sprogs visa Lietuva

Gamyklos statyba

Gamyklos statyba portretas
Taip prieštarauja žmonių interesams, saugumui. Taip už kyšius ir otkatus susprogdino Lietuva. Mes nesaugus busime

Stato ten

Stato ten portretas
Kur galima nupirktti valdžią, po to galima teršti gamtą, spjauti ant aborigenų. Darbo vietos? Nejuokinkit, atsiveš savus juodadarbius. Mokesčiai? Mokami ten, kur registruota firma. Gal dar ir primokės Lietuva, pasiskolinusi. Dėl vokiečių neteršimo, tai prisiminkite, kad vakarų europa savo atliekas (pvz, radioaktyvias, taršias) laidoja ne savo šalyse, veža tokiems kaip mes, kur bet kurį valdininką už veidrodėlį ir karoliukus galima nupirkti. Taigi, investicija labai abejotina. Tiksliau, atsipirks ir apsimokės tik pačiai firmai.

TOKIEMS KAIP ""ONĖ""

TOKIEMS KAIP ""ONĖ"" portretas
VISADA VISKAM LABIAUSIA PRIEŠINASI,KURIE RĖKIA,KAD NESUKURTA GEROVĖS VALSTYBĖ,O KAI ATEINA INVESTICIJOS,TADA DAR LABIAU RĖKIA,TAIP BUVO IR PRIEŠ VĖJO MALŪNUS,VANDENOLIO GAMYKLĄ,ATOMONĘ EL.,IŠKASENŲ IŠGAVIMU IR PANAŠIAI.AIŠKU, REIKIA TIEMS ""LABAI MYLINTIEMS LIETUVOS GAMTĄ"" AIŠKINTI,KALBĖTI APIE TAI ,KAD TOKIOS GAMYKLOS YRA MODERNIOS ,ŠIUOLAIKIŠOS,SAUGANČIOS GAMTĄ IR TAI VIENA IŠ GYNIMOSI PRIEMONIŲ.

Onė

Onė portretas
Negi manot kad šita gamykla pridės šaliai saugumo.... tik apdergs gražią mūsų šalį ,if dar privilios svetimšalių darbui.taip kad saugumui ,šiuo atžvilgiu nulis dėmesio.

Maniakų patologija

Maniakų patologija portretas
Armonaitei, Šimašiui ir kitiems laisviečiams pasireiškia psichikos sutrikimas, kuris vadinasi maniakiniu sutrikimu. Būdinga nuolatos pakili nuotaika, nuolatinis linksmumas persipinantis su piktumu, nuolatinė idėjų gausa, greitas susižavėjimas kvailystėmis, nesiskaitymas su kitų nuomone, įsivaizdavimas supergalios, supertalento, planavimas kosminių idėjų, pinigų švaistymas, laužymas esamų normų. O pabaiga - visiškas fiasko, tušti rezultatai, konfliktai, griuvėsiai, išvaistyti pinigai, komplikuotas asmeninis gyvenimas, kazino, narkotikai, prostitucija ir visiškas chaosas. Baisiausia, kad visa tai vyksta eksperimentuojant su tautos likimu. Ir jie teisminiame procese būtų pripažinti nepakaltinamais ir neveiksniais. Baisu kokie ligoniai. Iš visos grandiozinės veiklos, liko Gtaškas ir svajonė apie bombikes baisogaloje - 5 metų likimo ironija.

Ajajai

Ajajai portretas
Po 5 metų ją statys...Dar reikia dagyventi...Ko čia klykiat..

Faktas

Faktas portretas
Jei ne agresyvi kaimynė rašistinė Putino Rusija, vietoj amunicijos gamyklos galima būtų pastatyti šalyje dar vieną atitinkančią gyventojų poreikius gamyklą, nemažinant jų pajamų.

Prakeiksmas

Prakeiksmas portretas
Ačiū, pasiutlige sergančiam neužaugai Putinui ir jo rašistinei klikai. Tai dėl jų agresyvių imperinių užmačių tenka statytis amunicijos gamyklą šalyje. Tai dėl jų tenka didinti mokesčius gynybai. Tai dėl jų tenka mažinti gyventojų pajamas. ....Būkit prakeikti rašistiniai išgamos!!!

Kvaili tie Baisogailiečiai

Kvaili tie Baisogailiečiai portretas
Ne veltui toks pavadinimas. Bisu nuo kvailumo. Jie kaip tik bus labiausiai apsaugoti nuo sprogdinimų.

Prigužėjo

Prigužėjo portretas
KREMLAGALVIŲ TROLIŲ, palaistyti savo KOLORADU dvokiančių srutų ant LT !!!! Nesiplėšykit, gamykla BUS !!!! :))

>> Nesuprantu,

>> Nesuprantu, portretas
jei nesupranti, KREMLIABOTE, tai nerašinėk marazmų !!!!

jo

jo portretas
ar gintu nato islaikytinius pedononservu rinkejus

tai laimėtas aukso puodas

tai laimėtas aukso puodas portretas
Tai Lietuvai garantas, kad šią šalį reikia ginti, nes ten gamina šovinius visai NATO. Tai strateginis laimėjimas. Pamąstykite ar gintu NATO griuvančias fermas ir ten lakstančius arkliukus.

Nesuprantu,

Nesuprantu, portretas
kuo cia dziaugtis objektu,kuris siaip ir be karo pavojingas,tarsus,triuksmingas ir tt? Sakote darbo vietos? Kad ju nebus! Kiekvienas inzinierius jums pasakys,kiek automatizuotas sis procesas. Sakote mokesciai? Tai jie mokami ten,kur registruota imone,o ne filialai! Keliolika reikalingu specialistu atvyks,nes niekas nepatikes tokios gamybos aborigenams. Todel ta gamykla cia tik del zemes,energijos,infrastrukturos,transporto piguvos. Del korumpuotos valdzios,kuri lankstysis uzsienio ponu norams,netgi dotuodama is biudzeto,uz menka kysi,kaip vyksta su vezeju,statybos ir prekybos stambiaisiais. Dar jokia uzsienio imone neatnese Lietuvai naudos! Valdininkams - gal but. Bet eiliniams pilieciams - jokia!

Šiandien straipsnis kažkuriam naujienlaišky

Šiandien straipsnis kažkuriam naujienlaišky portretas
Atakuota lėktuvų gamykla.

Ją ja

Ją ja portretas
Pi z diec raudonsnukiams ateina. Galit neskalyt, veikiau ruoškitės skyriui kacapynan, gėrių carystėn

Jurgis

Jurgis portretas
Pirmas bet ne paskutinis....

S aulius

S aulius portretas
Liudna kad Toku zurnalistu yra lituvoj

cinikas

cinikas portretas
Užrašas ant pindosų bombų gamyklos vartų: "mūsų tikslas-demokratija visame pasaulyje"

> to jei

> to jei portretas
šis KONSERVAS nesuvokia , jog RUSIJA saugesnė , nei VAKARAI /t.sk. ir Lietuva/

Tai jus

Tai jus portretas
Ir busite pirmas taikinys o lenzbergiai stebes ramiai is Australijos

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
Ei, ,,Kauno diena,, nesupanašėk į ,,Respubliką,,.Būtų gaila

jei

jei portretas
baisu būti taikiniu, visada galite vykti pat putlerį.

PAGEIDAVIMŲ KONCERTAS

PAGEIDAVIMŲ KONCERTAS portretas
Parašykite , KELINTAS TAIKINYS norėtumėte būti ? Vyriausybė pastumdys eilę , kad tik jums būtű patogu...

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kumelė žino ką daro.Lietuva juk turi užslaptintus KGB KOMUNISTUS Koncervus .Ruskiai tikrai nepuls jie savus nepalieka.Chi chi

BE PANIKOS

BE PANIKOS portretas
BET KOKIU ATVEJU JUS JAU TAIKINYJE-SALIA ZOKNIU AERODROMAS IR LINKAICIU ARSENALAS.O SITIE OBJEKTAI MANAU TURI APSAUGA DIDESNE NEI LIKUSI LIETUVA.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervų šunauja ozio ir broilerio troliai nesupranta aplinkiniams karo atveju bus pavojus nr1.

Butina skaidri komunikacija su vietiniais gyvent

Butina skaidri komunikacija su vietiniais gyvent portretas
Kiek išeina toliau statyt nuo gyvenvietes , suteikt vietiniam dali fabriko gaunamo pelno . Galetu kompensuoti miestelio apšvietima ar irengt baseina . Kai žmonems bus išsamiai paaiškinta, tai ir prieštaraujančiu nebus daug

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai amunicija , bet reikia dar himars pershingu, branduoliniu bambiosku

Nešk kudašių

Nešk kudašių portretas
iš tos baisiosgalos...Tau paprasčiau...Negi galvoji,kad įmonę statys prie Kauno,ar Vilniaus? Apsimeti durneliu, kvailas vatnike...

Yra pliusų ir minusų

Yra pliusų ir minusų portretas
Darbo vietos, vokiečiai lieps infrastruktūrą sutvarkyti, dujas atvesti. Bet dirbs tie patys vietiniai. Oro gynyba stovės aišku. Bet frontas tada pro mano namus eis- nuo ruklos link Baisiogalos. Va čia tai blogai :)

is

is portretas
vienos puses gerai ,zmones dirbs ir uzdirbs,ia antros jei kas ivyks tai ar bus ta gamykla ar ne nieko gero nesisviecia,kiek cia tos lietuvos ir kariu,klausimas ar spes pastatyti

Anonimas

Anonimas portretas
Vatinė isterija. Ir jai pritariantys debilai dėl savo durnumo talkininkaujantys priešui.

Vėl maskovijos statytiniai

Vėl maskovijos statytiniai portretas
Vandenis judina. Stovi sisur tos gamykos, problemų nekelia, žmonės dziaugiasi darbais, vietovės progresų, o pas mus vis įsikiša susijos oalaijytojai, išlaikytiniai.

>taigi taigi

>taigi taigi portretas
Broliai tešlagalviai, įsikalkit į savo kvailas galvas - vokiečiai (o ypač dideli gynybos koncernai) šiaip sau darbo vietų svetur be rimtos priežasties nekuria, juolab potencialaus priešo pašonėje

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Net baisiogaloj suprato kas prie ko :-D

Pastatys Nasams ar Patriot priešraketine sistema

Pastatys Nasams ar Patriot priešraketine sistema portretas
Ir baisogaliečiai bus gerokai saugesni nei jonavięčiai, kėdainiečiai ar ukmergiškiai. Turėsim savo sviedinių, bus darbo vietos , pajamos biudžetui . Vokiečiams didesnis stimulas ginti šali, kurioje stovi ju gamyklos

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Žmonės bijo planuojamos gamyklos, bet alus pavojingesnis.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Broliai tešlagalviai, įsikalkit į savo kvailas galvas - vokiečiai planuoja statyti gamyklą Lietuvoje ne tam, kad kažkokie nusmurgę ruskeliai galėtų sunaikinti jų nuosavybę. Jei pastatys, tai ir apsaugos. Tuo pačiu ir kitiems parodys, kad investuoti Lietuvoje naudinga ir saugu.

M

M portretas
Kodel nestatoma arciau Vilniaus?nes ten jau aplink visos žemės privatizuotos ponų.O,cia puikus taikinys,bus.O šimonis ir šalį parduotų,kad būtų prestižas,konservų klanui.

Eskander M

Eskander M portretas
Ir gamyklos nera

Pilietis

Pilietis portretas
Šita gamykla gali tapt taikiniu nebent metalo vagims, o kad nebutu priešišku valstybiu mažiau reikia musu vyriausybei ant ju lot

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Baisogalos aborigenai dar krapšto pakaušius neapsispręsdami: ar jiems planuojama statyti „Rheinmetall“ gamykla bus naudinga, ar pavojinga, ..... o mūsiškei Kremliaus šunaujai, laukiančiai Putino zzzasrancų, jau prasidėjo nesulaikomas viduriavimas.

o ko cia smulkinasi?

o ko cia smulkinasi? portretas
tegul gamykla buna tiesiai prie ru pasenio, o gal dar geriau maskvoje? nu kad patogiau butu, vietoje gamyna ir iskart panaudoja pagal tiksla?

sena cioce

sena cioce portretas
Geriausiai buvo sovietmety, kai niekas nieko neklausė,statė visokias smardalynes kiaulių, mėsą vežė į rusiją. Visi tylėjo nė neviauktelėjo,o dabar visokie pašlemėkai keliauja po Lietuvą ir jaukia žmonėms protus.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis portretas
Vau va cia tai gyvenviete bus,pavadinimas Baisogala ir dar idomause BAISU GYVENTI.Kur geriause skamba.Viskas cia gerai.Tik zmones perdauk suraiksmta.Kad padangu gamykla butu tai sakitu geriau ginklu gamyba…

C"est la vie

C"est la vie portretas
Šiandien radau internete Deutsche Welle portale irgi paskelbta visam pasauliui apie Rheinmetall gamyklos atstovų pasirašytą ketinimų protokolą su Lietuvos premjere Šimonytė apie artilerijos sviedinių gamybą. Tai reiškia, kad reikalai pajudėjo, ir darbai prasidės netrukus. Noriu informuoti, kad šis milžinas koncernas turi gamyklų daugelyje šalių ir jis įdarbinęs savo sistemoje 25 mln. darbininkų ir tarnautojų!. Todėl jų apskaičiavimai apie investicijas yra pagrįsti: karai pasaulyje buvo, yra, ir tęsis visą laiką, todėl tokia gamykla turės užsakymų visuomet, darbininkai turės darbo, Lietuvos biudžetas - papildomų pajamų. o vokiečių gamybos kultūra yra aukšta, tad baimės apie gamtos užteršimą manau nėra. Straipsnyje yra netikslumas dėl LSMU Gyvulininkystės instituto žemių Baisogaloje. Institutas valdo 800 ha, tai netekus pusės teritorijos tektų persitvarkyti, susispausti.

Senukas

Senukas portretas
Dabar šauna tiksliai, kals tiesiai i gsmykla ne i gyvenviete

Gamyba į ateitį

Gamyba į ateitį portretas
Jeigu gamiklą butų pastatyta - ji Lietuvuj būtų reikalinga ilgam.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Vytautas Didysis po Žalgirio mūšio įsakė kelis vežimus statinių vyno, atimto iš kryžiuočių, išlieti lauk, todėl viskas bus gerai.

gerovietis

gerovietis portretas
Gal kas žinote - kaip ten gyvuoja tas įtin įslaptintas ,,šovinių fabrikėlis'' Vilniuje ? Na , tas , kuris gamino nebenaudojamo kalibro šaudmenis ? Nors nebenaudojamo , bet vis tiek gamino - o gal prireiks ? ir , kad investicijos ,,neprapultų'' :) maistas pašvinko ... bet reikia suvalgyti ...juk pinigus mokėjau ...gaila išmesti ... :)

Vatufkiniai

Vatufkiniai portretas
Ruoškit čimodanus, tuoj būsit išpašolvoninti matuškon

jojo

jojo portretas
geriau muskas kosmodroma ariogaloj atidarytu ir tesla zavoda

Vėl galimybė

Vėl galimybė portretas
Sovietinės šunaujos mondavoškynui dergt Lietuvai naudingą projektą. Išgamos, ar dar maža sužlugdytų Hitachi....

xcgvmv.mb,/

xcgvmv.mb,/ portretas
baisiogala gina NASAMS prie SIAULIU karinio oro uosto-lupa kruvina ruzzki virs 100km

žemaitis

žemaitis portretas
Jei prasiverš ruskiai visiems bus daug kartų blogiau nei 1940m. Dabar jie naikins lietuvių populiacija be jokių ceremonijų, tai gerbiami tešlagalviai jei norite išlikti ir išsaugoti savo valstybę, ruoškitės įpatingai rimtai visi vyrai iki paskutinio privalo atlikti pareigą nes mes neturime kito pasirinkimo.

Bobutei

Bobutei portretas
Vokietijoje labai dideli reikalavimai gamtos apsaugai.Todėl labai pabrangsta gamyba.Čia galės daryti ką tik panorės.Kyšis ,omistrėliui ir leidimai gauti

skiep

skiep portretas
vokieciai jau pastate pas save ne viena tokia gamykla,kremline "bobute".

taigi

taigi portretas
> Bobute, nebūk smalsi, tokių maklių Vokietijoje neprasuksi :)

Nu

Nu portretas
Kas iš tos Baisiogalos yra - tik geras bažnitkaimis su skambiu pavadinimu...?

Smalsi bobutė

Smalsi bobutė portretas
Keista, kad vokiečiai nenori statyti pas save.

Raimondas

Raimondas portretas
tikra baisogala, ten ir apsauga bus rimtesne nei kitur.

Tai

Tai portretas
Gyvena tolimas giminaitis jau senas vaikai didmiescuose , pakalbejo su aplinkiniais ir dalis sako prasys konpensaciju butu Vilniu , Kaune , Klaipedoje o savo atiduos imones darbuotojams ir taip bus sazininga , pinigu yra ir manau kas nores gales gaut kompensacijas .

Rymas

Rymas portretas
Keisti tie lietuviai, nori gyventi geriau, bet nieko nekeisti. Negana, jau prašiko skalūninių dujų gavybą, dabar bijo naujų gamyklų statymo.

Tikrai, kad

Tikrai, kad portretas
Ne Vokietija ir ne Lietuva statis tą ginklų gamyjką, bet privataus kapitalo įmonė " Ruhrmetall". Todėl ir absoliučiai visą pagamintą produkcują kam tik norės pardavinės jos savininkas. Tai kokia iš jos nauga Lietuvai? Jai liks tik didelė aplinkos tarša metalo gamybos atliekom ir užterštas vanduo kuris neišvengiamai bus naudojamas aušinimui. Gal būt atsiras naujų darbo vietų. Bet kas garantuoja kad ten dirbs vietiniai žmogeliai , o ne atvykėliai? Ginklų pramonėje reikalingi tik secialistai, o ne buvę kolchoznikai

skiep

skiep portretas
jei nebus gamyklos rusai ju nepuls ir jie nebus taikinys,ha ha.

Pr.

Pr. portretas
Blogai, blogai...

vakar pasibjaurėjau

vakar pasibjaurėjau portretas
kai armonaitė ir šimonytė plačiausiomis šypsenomis svaigo apie šį projektą. Jie didžiuojasi, kad įprūdys Lietuvos žmonėms įmones, kurios nuodys mūsų žemę, vandenis, žmones. Nematau jokio gėrio ir naudos - ši vieta būtų taikinys, pavojus gyventojams, o nauda rajonui abejotina, nebent koks kyšis. Atsiųs keletą užsieniečių darbuotojų ir viskas, jokių vietinių neprireiks. Ar kovoti žmonėms už savo gyvenimus - jų pasirinkimas. Vietiniai vadukai tai džiūgauja.

Atsiminkite,

Atsiminkite, portretas
kad joks verslas neateina jums daryti gero! Net maisto bankas is to turi nauda sau,o ne ubagui. Taikinys,tarsa,svetimi darbuotojai,triuksmas,transporto judejimas - visa tai jums! O kysiai politikams,mokesciai ir pelnas - Vokietijai. Va ir visa pasaka apie "investuotojus". Ir ne tik sita,o visus! Ateinama cia tik pigiu vergu ir resursu,korumpuotos valdzios,kuri leidzia pasivogti mokescius,melzti biudzeta ir apvogti darbuotojus,tersti aplinka ir gadinti infrastruktura.

to senas kavenskas

to senas kavenskas portretas
Klisti žmogau ta versla žmonijai žūditi rems Karbauskis ir Vėgėlė ir dėl balsu tai tikrai Karbauskis pasirūpino kad Vėgėlė patektu nes abu ruošiasi bendram bizniui Juk jeigu nelaimės tauta ir ger Vaitkus jie karaliaus darys ka nori juk prie Karbauskio ir skvernas jam padedant patvarkė IGNITI nesvarbu kad Karbauskis vaidino kad nežinojo dar neaišku ar ten akciju neturi ir Kabauskis Labai durnai patykėjau Karbauskiu o kaipatsipeikėjau supratau kad jam su skvernu buvo juokas iš iždo mums pametėt po pora šimtukuir apdurninti vaidinti dora Pasirodo kad Lietuva prarado doruma ir dorus tautiečius daugeli ju i mirti nuvarė 30 metu tas ipatingo gabumo stalininis KGB landzbergas ir dar ilgai ta šmėkla persekios mus

Vilnietis

Vilnietis portretas
Paskaičiau straipsni ir apakau kokie lietviai pasidarė nevispročiai puse per pirmus metus išmirsit prasidės baisios vaiku ligos o tas parazitas senis tikrai gaus ne darba bet gerklės vėži vienintelė protingai mastanti medikė perspėjo Vokiečiai savo miestelio taip neterštu nenaikintu o čia proga kaip parazitinė valdžia ir pinigėliu gaus o runkeliai ir toks žalias gražus miestelis bus sunaikintas

senas kavenskas > baisogaliečiams

senas kavenskas > baisogaliečiams portretas
Ko jūs pergyvenate ir nervuojatės ? Taigi tą ,,projektą'' stumia ir kuruoja armonaitė ! Na , taigi visi žinome kuom baigiasi visi jos projektai ir ,,investicijų pritraukimai '' ! Baltos kumelės sapnas .. :)

tam ,kuris rašo to Runkeliam

tam ,kuris rašo to Runkeliam portretas
kiek rublių jau gavai, kvaily???

to Runkeliam

to Runkeliam portretas
Asile ka čia papezėjai priedurni dar žmones kolioji gaideli be smegenu kokia apsauga gal kaip izraelije buvo o laukiniai talibai per min patvarke o čia rusam vienas juokas net minutės nereikės Vokietukai pas save bijo o čia už cswabines šunybes kad naikinti rusu karius miesteis išlėks per sekunde i ora o tie išgamos nuoseda ta ryža durna iškrypėlė LGBT bus išmovusi i pederastyna vietoje miestelio asilam liks duobė Gerai priprotinkit tuos savo asilus kurie šūda mala apie darba i dantis jiems darbas o vokietis prišiks ir dings

Kas tuos "kipišus" Lietuvoje organizuoja????

Kas tuos "kipišus" Lietuvoje organizuoja???? portretas
Pirmiausia tai pirkta žiniasklaida. Antra,tikriausiai, tie,kurie šaukia,kad miršta badu. Užtenka gal vieną kartą, nes turime pašonėje Astravą glušiaus A. Butkevičiaus ir kremlinio vieno dėka.

jo

jo portretas
Tai negi miesto centre statys? Nu ir susireikšminę :)

Senis

Senis portretas
Labiausiai pergyvena nukriošusios pensininkės. Negi nesupranta, kad neužilgo atmes kanopas?

runkeliams

runkeliams portretas
kaimo buduliai nesupranta,kad gamykla bus saugoma geriau negu Vilnius

Anonimas

Anonimas portretas
Uzaugo visciuku karta,sletkites po mamu sijonais.

Kaip kaimu siukslynas

Kaip kaimu siukslynas portretas
Nesupranta.jei puls,tai tai lietuveliai uzteks keletos bombu...?

Cha

Cha portretas
Ar ne liliputo piziaus braižas, kelt paniką. Pakaunėj aplink šovinių fabriką žmonės gyvena, plečiasi,darželius stato. Tad nebūkit veršiais, baisogaliečiai.

Tai kad

Tai kad portretas
Kremliaus chalopo brazovskio ištikima skardžių-balsių šunauja, rusofašistų astravu pasirūpino. Tas ne tik baisiogalą nuneš. Mažiau klausykitės tokių išsigimėlių, ruskių šunelių, ruskių giesmės giedančių

hehe

hehe portretas
bambukai. Busit saugiausia LT vieta

Galerijos

Daugiau straipsnių