D. Kreivys Paryžiuje aptars energetikos rinką, paramą Ukrainai

  • Teksto dydis:

Energetikos ministras Dainius Kreivys pirmadienį išvyko į Paryžių, kur dalyvaus Tarptautinės energetikos agentūros ministrų (IEA) lygio susitikime.

Ministrai diskutuos dėl geopolitinės padėties sukelto energetikos rinkos neapibrėžtumo poveikio pasaulio ekonomikai bei tolesnio šalių pasirengimo pereiti prie saugios ir švarios energijos naudojimo. Su pramonės atstovais bus aptariami tinklų pasirengimo pereinant prie švarios energijos klausimai, pranešė Energetikos ministerija.

Paryžiuje D. Kreivys taip pas susitiks su Ukrainos energetikos ministru Germanu Galushcenko (Germanu Galuščenko). Su juos aptars tolimesnę Lietuvos paramą nuo Rusijos atakų nukentėjusiam Ukrainos energetikos sektoriui.

Numatytas ir ministro susitikimas Prancūzijos energetikos sektoriaus atstovais, kuriems bus pristatyti Lietuvos energetikos sektoriaus pokyčiai bei vizija iki 2050-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Tarsis kaip pasmaugti lietuvius

Paramos klausimu

Paramos klausimu portretas
Spyris į sėdimąją ir atia. Kol serijiniu būdu iš Ukrainos ir kitur atvažiavusių aferistų žydų ir jų išgamų vaikų nenudaigos, nieko nebus. Lietuva nėra idiotų ir išgamų rezidencijos vieta. Ištrenkt juos su numatoma kelnėmis, kad visi pamatytų. Drožti su skustuvu reikia porą valandų kol žydės apaugusi juodais guzais sėdynė bent kažkiek nedvoktų.

Suktasis pasiuntinys

 Suktasis pasiuntinys portretas
Dar šitas demogogas kažką aptarinės? Suktas, slidus ir nepadorus iki kaulo smegenų. Paramą Ukrainai- kad dar labaiu vogti? Gal apie Stepukonio ir mafijos skandalą papasakotų? Bjauru ir matyti, ir girdėti. Kreivos sąžinės žmogėnas...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių