Ekonomistas: Lietuva praranda talentus ir konkurencingumą, o šis Seimas – nuvylė

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
kas dėl politikų tai ką išsirenkat tą ir turit,gal patiems reikėtų keisti mąstyseną

na

na portretas
nezinojau kad lietuvoj yra talentu,na nebent muzikoj,keli operos daininkai,na is siuolaikiniu Selas.visi kiti vietines rinkos dainoreliai.kokie dar yra talentai,kas zinot?

Tuoj mes

Tuoj mes portretas
prarasim viską su tokia politikų mastysena.

...

... portretas
tauta išrinko

Kaunietis

Kaunietis portretas
Lietuvoje nemokšiškumo ir korupcijos kaina skaičiuojama ne tūkstančiais, bet šimtais milijonų eurų. Degraduoja moralė, padorumas, Seimui rūpi tik narkotikų įteisinimas, partnerystės įteisinimas, ekonomikos supratimas beviltiškas.

Pritariu

Pritariu portretas
Mokesčiai individualiai dirbant dažnai absurdiški. Yra darbų, kuriais daug neuždirbsi; yra laikotarpių, kai daug neuždirbsi; yra vietovių, kur daug neuždirbsi; yra žmonių, kurių asmeninės ar šeimos narių (sveikatos ar kt.) problemos neleidžia visiškai atsidėti tik darbui, ir t.t. Be to, pradėdamas darbą ,,individualas" turi krūvą įsiskolinimų, todėl pirmiausia jam reikia skolas grąžinti. Taip pat jam reikia suburti nuolatinių klientų ratą - tam net ir metų nepakanka, Ne veltui keletą pirmų metų Vakarų valstybėse ,,individualai" net neapmokestinami - leidžiama sugrąžinti skolas, įsitvirtinti ir pagaliau pradėti gauti nuolatines įplaukas. ĮPLAUKAS, nes tai NE PAJAMOS! Individualiai dirbdamas tu nežinai, ar šį mėnesį gautų pinigų neteks visų atiduoti, nes sugedo tavo darbo priemonės, tenka naujas pirkti. O pragyvenimui, komunaliniams reiks vėl skolintis... O mokesčiai tokie, kad dirbti neapsimoka, nes juos sumokėjus net NPD tau nelieka (ką jau MMA!). O jei namuose sunkus ligonis?

Galerijos

Daugiau straipsnių