G. Skaistė: pasiūlymai dėl pajamų apmokestinimo pokyčių bus teikiami pavasario sesijoje

Grįžti į straipsnį

Norge

 Norge portretas
Ten uz greicio virsijima yra kas daugiau uzdirba ,tas daugiau ir sumoka baudos,ypac griestai baudzia uz mieste jo virsyjima. O pas mus mokesciai kas turi daug turto tas nieko nemoka ,vergas moka 40% procentu nuo atlygio ,o uzdirbrs oligarhas milijona tik 15 % ,o kodel ne tiek pat kiek jo vergas,kodel ne 40 % sumoka ?????

Maximos Numa numavičius

Maximos Numa numavičius portretas
VMI skolingas 5 mln. Ir nieko. Nei delspinigių, nei teismų. Kitus už 100 € antstoliai gainiojasi. Kaip suprasti tokią betvarkę ir dvigubus standartus????

Dieve

Dieve portretas
Smulkūs verslininkai moka mokesčius, o susirgę nieko negauna.

Anonimas

Anonimas portretas
Turto mokestis turi būti turtingiems,kurie turi ne vieną butą,namą prabangų ir ne vieną.Kada pagaliau bus teisingai renkami mokesčiai.Turi po kelis butus ir juos nomuoja,ne visi perka pastatų nuomos patentus.Ir dar sudaro problemų būtų savininkam, nuomuotojai.Nepriziuri laiptines,neplauna , rūko jose, nors ženklai draudžiamieji yra laiptinėje.

?????

????? portretas
Žmogui reikalini pragyvenimui, maistui, vaistams, būstui įsigyt, išlaikyti reikalingi pinigai negali būti apmokestinami jokiais mokesčiais. Tai dabar vartojamu terminu yra darbo jėgos savikaina. Tai ir paskaičiuokit, šiuo metu apie1500 eurų turėtų būti neapmokestinama jokiais mokesčiais.

Galerijos

Daugiau straipsnių