Ilgalaikiai bedarbiai ir toliau gaus paramą, tik nebe pinigais

Grįžti į straipsnį

minde

minde portretas
teisigai daro jai jus vergai istikimi tai dirbkit kiti pasiema dviguba kasny nes tik asilai tiki sita valstybe mes paprasti liekanos esam turciam

nuomonė

nuomonė portretas
Labai puikiai suprantu, ką parašiau. Jei kažkas dirba be verslo liudijimo ir jūs tai žinote, praneškite, yra tarnybų telefonai. Jei norite būti dorais, būkite ir pilietiškais. O apie vergo mąstymą kalba patys darbdavių konfederacijos atstovai, kad verslas, paremtas pigia darbo jėga pasmerktas išmirti ir nėra naudingas ekonomikai. Visi rašote abstrakčiai-uždarbiauja nelegaliai ir gauna pašalpas, tai prisidėkite prie tokių išaiškinimo, jei žinote faktus, o ne kaltinkite visus bedarbius.

To nuomonė

To nuomonė portretas
Ar bent supranti ką parašei? Tai gal siūlai neiti dirbti už kapeikas ir tapti pašalpiniais, kad išnaikinti skūpuolius darbdavius? Jei kažkas neatlieka savo darbo ir pašalpiniai dirbdami, ar užsiimdami verslu dar gauna ir pašalpas, tai dirbantieji nepageidauja juos remti, kaip ir girtaujančius. Manau, kad ne vergo mąstymas ir toks pasiūlymas - ponai pašalpiniai eikite dirbti, darbų yra.

To manau

To manau portretas
Apsidairyk aplinkui ir pamatysi, kaip jie gyvena iš tų pašalpų. Ar mažai jų pačių patapę " verslinykais' - visokie remonto darbai, išnešiojamoji prekyba, kas iš jų turi verslo liudijimą, ar kam įdomu?Pavyzdžiui, moterytė kvepalus nešioja ir pardavinėja, tai kas ji - verslininkė ar bedarbė, mokesčių jokių nereikia mokėti, ir dar pašalpos ir lengvatos priklauso? Taip kad, komentatoriai teisūs - gal gana gudruolius apdovanoti dar ir pašalpomis?

nuomonė

nuomonė portretas
Esam ES nariai, todėl turim laikytis įstatymų ir neišradinėti savų taisyklių. Jei žmonės dirba nelegaliai, reikia juos išaiškinti kartu su sukčiaujančiais darbdaviais, tam yra dešimtys tarnybų ir didelė valdžiažmogių armija, tegul atidirba savo algą. Dėl to, kad kažkas tinkamai neatlieka savo darbo, negali kentėti sąžiningi piliečiai, patekę į bėdą. Beje, jeigu visi būtų solidarūs, kaip sakė vienas politikas, tai neitų dirbti pas darbdavius už kapeikas ir tokie darbdaviai tiesiog išnyktų, o sistema, kai žmogus užspęstas į kampą dirba už kapeikas ir priveda prie to, kad esam žemiausioje vietoje pagal atlyginimus ir pensijas ES. Taip kad, perkraukit savo galvas ir nustokit vergiškai mąstyti, nes tuoj ant kaktos jums išgraviruos žodį "vergas".

Nepatenkintas

Nepatenkintas portretas
eiliniai zmogeliai dirba visa diena uz MMA o kruvos vadinamu "bedarbiu"gauna ta pati. Tai kam dirbti? Daugumai daunant vos du simtus euru jokiu lengvatu ir pasalpu, o nedirbantiems - prasau tik nedirbkit. Nereikia jokiu pasalpu moketi - darbo yra tegul dirba.

manau

manau portretas
Kalėjimo, lazdos ir terbos neišsižadėk niekados. Žiūrėkit, kad patiems netektų pabadauti, komentatoriai jūs.Todėl ir pirmaujam pagal emigraciją- visada atsiras lojančių ir gatavų gerklę tautiečiui perkąst, jei jam nutiko bėda. Eikit, pagyvenkit iš tos "didelės" pašalpos, paskui lokit. Darbdaviai suinteresuoti, kad už grūdų dubenėliį žmonės dieną naktį artų, o patys mokesčius ir slepia. Tai kaip tie bedarbiai dirba nelegaliai, ar ne "alia viarslynykų" pagalba, kurie slepia mokesčius ir neįdarbina?

Kostas is Norges

Kostas is Norges portretas
Svaiguliai jus abu zemiau pakomentave. Gaila man kad tokiu debiliodu pulna Lietuva.

Na

Na portretas
tai gal patikrintų, kiek tų " ilgalaikių bedarbių" nelegaliai dirba, ar užsiima nelegaliu versliuku, tai gerai jiems ir mokesčių mokėti jokių nereikia ir dar pašalpas gauna. O iš dirbančiųjų beveik pusė uždirbtų pinigų paimama mokesčiams.

rtyyy

rtyyy portretas
neduociau nei vienam,darbu gali rast bet dirba nelegaliai ir dar pasalpu nori,nemoki issiverst be pasalpos badauk,as cia apie vadinamus ilgalaikius bedarbius

otto

otto portretas
Kas dažniausiai balsuoja už socialdemokratus? O gi visokiausio plauko pašalpiniai ir amžini bedarbiai, gyvenantys mokesčių mokėtojų sąskaitą. Tad socialdemokratai savo elektoratui ir atsidėkoja.Čia, kaip sakoma, solidarumas, tik ne sava sąskaita.

Galerijos

Daugiau straipsnių