Lietuvai elektros užteks, bet ji gali brangti

Grįžti į straipsnį

pala

pala portretas
gi puse metu nuo liepos 1 dienos bus kompensacija uz elektra, nes 9 centus nuo jusu planu viska valstybe kompensuoja, na tarkim pasiraste sutarti 35 centus uz eleltra mokesite 26 centus ir pan. :). bet man idomu kad siai kompensacijai tai yra elektrai skirta tik 100mln eur, o vat dujoms vos ne 400mln eur :D...tipo LT valdzia remia zalia energetika...:)? manot LT zmonems uzteks pusei metu 100mln eur uz elektra kompensaciju :D...juokdariai, as paziuresiu kokia kaina bus rudeni, ziema :)...vat tada tai bus ragas...baigsis tie visi bobuciu santaupos ir zmoniu kur telefonu isvilioja desimtis stuku ir t.t. namu pirkimai ir butu ir t.t....bus stagnacija...saulyte nepades, net jei ir babkiu turi, nes jau saulyte jums tik pastatys elektrine kitu metu pavasari siai dienai uzsakius...na gal ir rudeni, bet saules gi beveik nebus :D...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kad brangs tai jau ir arkliui aišku juk čia Lietuva, čia pigti niekas negali. Dabar, šito chooso metu, ,,būtina,, kuo skubiausiai visą Lietuvos energetiką perduoti į privačias rankas, kad lietuviui numautų paskutines kelnias ar ne to siekia mūsų išpampę valdžiažmogiai? Žinoma būtina ir kuos skubiau perduoti visą KRAŠTO APSAUGĄ į privačias rankas, o taip pat seimą ir vyriausybę tai bus Lietuva GEROVĖS VALSTYBĖ.

pensininkė

pensininkė portretas
reikia ne elektros tiekėją rinktis ir pasirašinėti didelėmis kainomis sutartis , o eiti streikuoti prieš tokias kainas , ir nekreipti dėmesio kad motyvuoja kad karas prie sienos, tai tik žmonių gąsdinimas kad tyliai sėdėtumėm o jie kelia kainas, buldozeriu stumia vienalyčių reikalus taip ir mulkina naivuolius žmonelius sakysite nieko negalime padaryti dar ir kaip galime vienybės tik reikia ir noro ko nors pasiekti o ne tylėti jei taip ir toliau liksime su ubago terbomis ant pečių nuo tokio valdžios vadovavimo

Anonimas

Anonimas portretas
kada tie valdzios nusikalteliai bus patraukti bauziamon atsakomybei uz tai ka padare per 2 metus visa gyvenima apverte aukstyn kojomis ne tik lietuvoj bet ir europoje

ir nesunku numatyti

ir nesunku numatyti portretas
žingsniai gali būti tokie: labai pabrangsta elektra ir po to visos šildymo sistemos prievarta perdaromos į šildymą elektra, paskui nelieka kitokio vyryklės tipo, tik elektrinė, visur viskas tik su elektros pagalba ir jokių alternatyvų. Visi išmaniai suprogramuoti. Ant itin brangios elektros.Kas nesusimokės, bejokių išlygų atjungs. Nuo visko. Nuo bet kokių išteklių, net nuo galimybės kvėpuoti oru. Galimai. Dabar paklausykime, ką siūlys žmonėms, kokią gerovę ir kaip tai pagrįs. Prašom, drąsiai paguoskite ir padrąsinkite vietinius gyventojus, nes jau močiutės pradėtos anūkėlių užmušinėti ir tie anūkėliai - "naujosios" Lietuvos naujoji karta, kaip sykis po 1990 m ar nuo 1989 m gimusieji... taip sakant, tautos pažibos ir viltis. Anūkėliai ir anūkytės. Visi su magistrų diplomais nors net iki 10 suskaičiuoti nesugeba, tam reikalinga programėlė, taigi, ir elektra.

AKIVAIZDŽIAU NEBŪNA...

AKIVAIZDŽIAU NEBŪNA... portretas
Lietuvos sušikta šiandieninė valdžia akivaizdžiai daro viską, kad už pabrangusias elektros energijos kainas permesti ATSAKOMYBĘ ATSKIROMS FIRMOMS. Atseit - valdžia čia "ne prie ko". Juk pigią, bet "nesaugią" elektrą iš Astravos valdžia nepirks...Čia elgiamasi kaip Zelenskis su Ukraina - stypsime iki paskutinio lietuvio,bet...nepasiduosime...

bet ji gali brangti

bet ji gali brangti portretas
Kad patenkinti „pakelės plėšikų“ - nepriklausomų elektros tiekėjų augančius besotiškus apetitus?

Pidoraskoms ir pasalpiniams valstieciams

Pidoraskoms ir pasalpiniams valstieciams portretas
Lietuvos vatnikams pidoraškoms su pasalponiais valstieciams niekada neitiksi. Tai ju pasalpos per mazos, tai valdzia bloga, tai saukia kad kacapu nemylime. Kraukitss lagaminus ir dumkite atgal i didziaja rusija, ten viskas pigu ir gerai.

Tai skaičiuokit

Tai skaičiuokit portretas
Kas begalės be saiko filmuotis, trypti, rėkti ir dainuoti, kas už eterį susimokėt? Kiek kainuos pakrauti mobiliuosius be kurių ne vienas ir dviejų žingsnių nesugeba nueiti nes be nurodymų ir programėlių tegali močiutės pensiją nureketuit, ir tai dar be draugelių instruktažą telefonu gana sunkiai Todėl brangimas bus į naudą . Pakviesti gydytoją daugelis nebegalės, bus išsikrovę telefonai. Naujai atvykusieji viskuo naudosis nes jie turi teisę į apšvietimą, įvairius ryšius, medicinos paslaugas ir nemokamą maitinimą kaip ir traukinius, kitą transportą nemokamai. Būstai nemokami. Pramogos jiems nemokamos jei kažko trūksta, tik jums. Kitiems netrūksta. Jie paviešėti atvyko. Apšviesti kelią. Jie eina trypti gert šokt ir garsiai bliaut į naktinį klubą. Įpilkite alkoholinių gėrimų, stipresnių. Nemokamai. Jie nukentėję. Ko dar nesupratot? Matėt juos dirbančius ar ją kita veikiančius nei draskančius geresnės būklės automobilių dureles ir kratančius spynas ant prašmatnesnių vartų?

prisižaidėm

prisižaidėm portretas
kol liaudis tyli šita arogantišku kvailiu ir cinišku vagiu vyriausybė ekspermentuoja.Bus dar didelė emigracijos banga.Lietuviu vietas užims ukrainiečiai jau dabar ju yra daugiau nei Alytuje gyventoju.Po 3 metu Lietuva bus rusiakalbė. Ačiu lansbergiams, tėvynei už ši krachą begalinį.

Antanas

Antanas portretas
Autorius supratimo apie rinką bei ekonomoką neturi. Jeigu jau brangsta - tai reiškia ir trūksta. Straipsnio vien dėl pavadinimo neskaičiau. Gyvenimas per trumpas tokiems apriori absurdamas kaityti.

Nejaugi?

Nejaugi? portretas
Tai dar energetikams mažai algų po 8000- 12000 eurų? Kada jiems bus gana? Gavo iš kvailos valdžios monopolį, tai dabar plėšia žmones be saiko. Dabar dar "nepriklausomi" prisidėjo. Sudarinėja sutartis keliems metams tokias, kad tikra elektros kaina biržoje tikrai nebūtų didesnė už sutartas su žmonėm- juk nemokės iš savo pelno, jei bus didesnė. Nes juk bankrotas bus.

tai

tai portretas
socberg /piratu/ vienybes sankcijom pasekmes kurios dar bus /parduodamos/ kaip kate maise isivaizduojant kad ten ju ne 1 ===

Morgana

Morgana  portretas
Nieko naujo, tik brangti kaip visada

senis

senis portretas
idomu ar dagyvensiu aš iki tokių laiku kai spauda rašis viskas pinga ir toliau pigs.

Banditai \\\\\.../////

Banditai  \\\\\...///// portretas
jei brangiau,tai jau daugiau?

H

H portretas
Gali ? ....

:)))

:))) portretas
tai aisku, kad konservliberastai darys viska kad tik brangtu...daugiau pvmo...

Už viską

Už viską portretas
mokės vartotojas. Ir ne tik už elektrą 10%, bet ir už visų prekių,kurių gamyboje naudojama elektra, pabrangimą, plius kiekvieno biznieriaus pelno procentą. Perfrazuojant posakį - durną vartotoją ir bažnyčioje muša. O dėl gudrybės, būti Rusijos tinkle ir nemokėti už elektrą, yra kitas posakis - gudriai šiknai yra penis su sraigtu.

kodel

kodel portretas
zanudos nespausdinot mano komentaro kai parasiau kad nuo liepos 1 d su Ignitis sutartimi kaina 33 eurocentu, o buvo 0,167 eurocento, ar tai cia tikm 10 % pagal jusu "protingasias" galvas padideja, baikit rukyt narkomanai apsinese ir mulkint zm ones

gali brangti

gali brangti portretas
o ko dabar jau brangsta? Ir kas gali paaiškinti šį "liberalizavimą", kurio tikslas yra vienas - begėdiškai plėšti iš Lietuvos žmonių. 30 metų išgyvenome be liberalizavimo, o prieš porą metų susigalvojo biznio planą.

Joptvaiša

Joptvaiša  portretas
Kasdien apie tai rašoma o kas atpigs, tik maži ir minkšti degtukai..tokių moterys nemėgsta...

Anonimas

Anonimas portretas
Trumpuoju laikotarpiu...10 metu ar ilgiau?

taip

taip portretas
Visko uzteks tik brangs , reikia kelt gyventojams pajamas ir bus issprestos problemos nelaukt kol skurdas isiviraus .

Kaunas

Kaunas portretas
Jau elektra brango,buvo 1kw 0.157 pabrango pernai 0.167..Kiek gali brangti.Dujos taip pat buvo 0.28 ct m3, dabar 0.55 ct 1 m3.

Rus.,,bespridelas,,

Rus.,,bespridelas,, portretas
Lietuviskai atitikmens nera-is straipsnio suprantu kad duodamas leidimas kelti elektros kaina. Majauskas tyciojasi,Simonytei dzin Lietuvos pilieciu gerbuvis-gal ji ,,zanzibaro,,premjiere,Tapinas ,,kombinuoja,,mistini lektuva,kuris,,skarmaliu,,bus numustas per 5 minutes-gal pamastytu apie Lietuvos kariuomenes reikalus-stingeriu ,,skyle,,neuzlopyta,Lansbergis jau organizuoja Ukrainos atstatyma,nor ten rusai zudo ir griauna kas minute. Ko jus visi apsiede?

Anonimas

Anonimas portretas
jei tarifas tas pats, o moketi reikia dvigubai? kas ta elektra prisuka? reiskia elektros tinklai galinguma sustiprinti gali.

Galerijos

Daugiau straipsnių