Pernai žemės ūkio produkcijos kainos sumažėjo penktadaliu: kodėl pirkėjai to beveik nepajuto?

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
Kur jus randat tu Lietuvisku produktu? Bulves ir tos nezinia is kur.. Nei valdzia tiketi begalima, nei etiketemis pasitiketi, raso tik kas pardavejas, ka ir taip matom is ko perkam.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Juk čia LIETUVA, čia kainos negali mažėti, nes nepasotinamas vertelgų godumas, o dar didesnis godumas atkatams tų kam privalu visa tai kontroliuoti, neleidžia eiti europietiškai, ir mažinti kainas. Kaip sakė ponas Gruinius ,,LIETUVOS MUŽIKAS KANTRUS (Tadas Blinda) tik ar ilgai reikės laukti šiuolaikinio Tado Blindos?

ONTĖ

ONTĖ portretas
Kad žemės ūkio produkcijos kainos sumažėjo tiek daug, kad aš daržovių savo kolektyviniame sode nebesodinsiu. Jų kaina, jūs nepatikėsite atskirose parduotuvėse gali skirtis keturis kartus. Taip, taip - KETURIS KARTUS. Reikia pavyzdžių - prašau. Norfos parduotuvėje pirmadieniais nuo 14 val. vaisiams, daržovėms su Norfos kortele 50 procentų nuolaida. Nusipirkau dvi galvas kopūstų po 0.25 euro ( 0,49 EU -1 KG). Tuo metu IKI IR MAXIMA parduotuvės prekiavo po 0,99 eu už 1kg. Keturis kartus brangiau. Prieš savaitę pirkau, šiandien IKI IR MAXIMA susigėdusios, numušė kainas kopūstams.

Kaip tai

Kaip tai portretas
nepajuto? Kainos kilo ir kyla ir toliau! Dar ir kaip pajuto!

Dzedulia

Dzedulia portretas
Vilas Kanaruose išpirks už varguoliu pinigus , bus karma baisi

Galerijos

Daugiau straipsnių